Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nehezebb elfeljeteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehezebb elfeljeteni azt, akivel kisebb volt bár az érzelem, de őrült nagy vonzalom, mint fordítva?

Figyelt kérdés

Voltam már szerelmes, felnőtt vagyok. És igen, igazi szerelmek voltak, nagy vonzalommal.

Viszont volt már úgy, hogy nem alakult ki mélyebb érzelem (bár lettek) viszont kettőnk közt olyan , de olyan erős vonzalom volt, hogy mikor vége lett, megviselt. Nagyon.

Lehet, hogy hülyén hangzik, főleg mert én is úgy hiszem, hogy a szerelem egy igen erős érzés, és egyértelműen magába foglalja a szexuális vonzalmat, de miért lettem előtt túl olyanon akibe szerelmes voltam és volt vonzalom is, mint azon akit talán nem is szeretek, de a köztünk lévő kémia mindent elsöpört?

Nem fordítva kéne legyen?

Normális hogy egy meghitt romantikus ölelést előbb el tudok engedni, mint azt akitől hmmm. lecsúszott a bugyim?

2021. ápr. 16. 12:46
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
Ha nem lennél szerelmes, simán ki tudnád verni a fejedből.
2021. ápr. 16. 17:46
 42/68 anonim ***** válasza:
Hidd el kérdező, ellentéttel, kiidegeléssel, mindennel együtt, szerelmes vagy belé.
2021. ápr. 16. 18:16
 43/68 A kérdező kommentje:

De nem bírom, mikor erőszakoskodnak.

Nem fogom magyarázni, mert ez így csak lemegy dedóba.

Merőben más érzés a szerelem, de ha ez megnyugtat: szerelmes vagyok.

És igen, csak ahhoz lehet vonzódni ennyire, akibe szerelmes vagy--... 🙄

41 te se, éreztél még csupasz szexuális vonzalmat, ha ezt mondod

2021. ápr. 16. 18:27
 44/68 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem te amit eddig éreztél az nem szerelem volt, hanem erős érzelmi kötődés :) Ha csak erős szexuális vonzalom lenne, akkor Ő maga mint ember abszolút hidegen hagyna.... és ahogy kivettem, nem hagy hidegen..
2021. ápr. 16. 18:48
 45/68 anonim ***** válasza:
mármint amit az EDDIGI partnereid iránt éreztél.
2021. ápr. 16. 18:48
 46/68 A kérdező kommentje:

Örülnék, ha megengednéd, hogy felnőttként tisztában legyek vele mikor mit éreztem. Vicc, hogy egy vadidegen elemez és megmondja a frankót.

De elengedtem, mert komolyan iszonyatosan idegesít, ahogy erőszakoskodsz.

2021. ápr. 16. 18:54
 47/68 anonim ***** válasza:
Nem csak egy valaki mondja itt ugyanazt a véleményt. De nekem is mindegy, mindenki úgy hazudik magának, ahogy akar. Csak akkor nem tudom mit agonizálsz itt rajta, ha annyira nem vagy szerelmes.
2021. ápr. 16. 18:57
 48/68 anonim ***** válasza:
ugyanabba a cipőben járok, mint a kérdező. Határozottan nem vagyok szerelmes ebbe a pasiba, "csak" a vonzódás annyira erős, hogy nem lehet túllépni rajta. De te kedves kételkedő valószínűleg még sosem érezted azt, amit mi. Semmi köze a szerelemhez.
2021. ápr. 16. 19:01
 49/68 A kérdező kommentje:

47. Nem is kell tudnod, szia

48. Köszi. Pont így érzek. Előtte még egyszer volt ilyen erős vonzalmam sok-sok évvel ezelőtt. Kifejezetten nem bírtam a személyiségét. De mint férfi...

2021. ápr. 16. 19:05
 50/68 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező.

Elolvastam az összes választ, és átérzem azokat a dolgokat amiker írtál.

Viszont nagyon, de nagyon lekezelő vagy azokkal a válaszolókkal, akik nem értenek veled egyet... nem erősített senki, semmit, leírta hogy szerinte mi lehet benned...hisz lehet hogy ők csak azokat a dolgokat élték át, amiről ők írnak....normális, hiszen mindenki magából indul ki...

Volt aki azt írta hogy ha nem lennének korlátok köztetek, akkor hétköznapi dologként élnéd meg, mások meg azt mondják hogy ez TÖBB mint hétköznap dolog, lehet hogy szerelem... de te mindkét varriációval borzasztó bunkó vagy és lekezelő, csak is azért, mert nem értenek veled egyet... pedig örülhetnél, hogy ennyi embert akart segíteni :)...

2021. ápr. 16. 19:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!