Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit szóltatok volna, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szóltatok volna, ha randin a lány ételhordót visz az étterembe, hogy abba csomagolják a maradékot?

Figyelt kérdés

Randiztam egy lánnyal, a második találkozó volt, étterembe mentünk. Elég nagy adagokat adtak, a főételt nem tudta megenni, így elcsomagoltatta, hogy hazaviszi. És akkor elővett a táskájából egy ételhordót, hogy ebbe tegyék. Azt mondta, azok az egyszer használatos habtálcák nem környezetbarátok, hazaviszed is ki is dobja az ember, így viszont nem termel felesleges hulladékot. Azt mondta, ha étterembe megy, mindig visz magával ételhordót, ha lenne maradék... Nagyon meglepődtem, ez normális?? Égett a pofám, mikor kivette az éthordót mindenki szeme láttára az étteremben.

F/27

2019. júl. 4. 22:31
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
87%
Meglepődnék, mert ilyet még nem láttam, de teljesen igaza van, így nem pazarlódik a kaja és nincs szükség plusz műanyagra.
2019. júl. 5. 08:49
 42/70 anonim ***** válasza:
76%
30# Egy jó étterem nem ad óriás adagot,mert nem az a cél,hogy a felét kidobja,hanem hogy elfogyjon.Ráadásul minek főzne dupla annyit,ha annak nagy része nem a gyomorba landol.Szar étterembe dolgozol.
2019. júl. 5. 09:05
 43/70 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon praktikus. Szerintem igaza van. Én is haza szoktam vinni a maradékot. Van hogy én csipetek még belőle, mert olyan finom, de általában kutyusnak szoktuk adni.

He ég atttl a pofád, hogy valaki próbálja csökkenteni az ökolábnyomát azzal, hogy nem hagyja a kukába veszni az ételt és minimalizálja a műanyagfelhasználását, akkor egyszerűen nem illetek össze. És a randi is erre való.

2019. júl. 5. 09:10
 44/70 anonim ***** válasza:
100%
, hogy az ilyen összeillőségek/össze nem illőségek kiderüljenek. 🙂
2019. júl. 5. 09:12
 45/70 anonim ***** válasza:
28%

Az ökológia lábnyom csökkentése véleményem szerint kissé rendezetlen viszonyban van azzal, hogy étteremből szállítunk a kutyának kaját, még ha csak átvitt értelemben is.

Ha valaki rendszeresen keveset eszik, miért nem kér féladagot?

Ha randevúról van szó, tehát ismerkedésről, romantikáról, nem összevetendő azzal amikor a nyakunkon marad a sok kaja, ezért hazavisszük, egyszerűen nem elegáns. Ennyi erővel vigyen mindenhová saját evőeszközt, és öblítse el valamelyik szökőkútnál, majd mossanak is lábat.

2019. júl. 5. 09:26
 46/70 anonim ***** válasza:
28%

Pàrom 50-es férfi volt mikor összejöttünk, akár koránál fogva is lehetett volna filléreskedő, spórolós.Első randin ebédelni mentünk, persze óriásadagot adtak, kérdezte a pincér, becsomagolja-e?Mondta pàrom, köszönjük nem.Aztàn beszélgettünk erről, még a mai napig, 5 év utàn is szóbakerül ez, ha megyünk étterembe.A véleménye az, hogy nem fogjuk "sétàltatni" a kaját, ebben a jó 40 fokban meg úgyis megrohad a kocsiban míg csàszkálunk.

De egyébként ő is úgy van ezzel mint én, van kaja itthon is mindig bőven, mit szerencsétlenkedjek és égessük magunkat szros pár ezer forintnál?!

Igen, felnőtt nőként, édesanyaként, hàztartàst vezető nőként én úgy gondolom, joggal érezted azt, hogy leégetett.

A leányzó nem hiszem, hogy ismeri az íratlan etikettet.Étterembe nem filléreskedni megy az ember, hanem egy jót enni, utàna sétálni/kocsikázni/szeretkezni.

Kétnaponta főzök, igyekszem nem a kutyának kihozni a kaját, de sajnos van olyan, hogy többet főzök mint ami elfogyna.

Lànyom még csak 9 éves, így az ő mennyiségére számolni lehetetlen.

Eszeünkbe nem jutna csomagoltatni, ételhordóval szerintem a kocsiba se engedne beszállni.

A környezetvédelemmel semmi baj, de a fillérb.sz-doskodás az nagyon kellemetlen és égő.

2019. júl. 5. 09:28
 47/70 anonim ***** válasza:
18%
Ez a lány az a típus, aki szallodabol is mindent becsomagol és a reggeli svédasztal is a taskaba landol, és meglesz az ebéd is.
2019. júl. 5. 09:46
 48/70 anonim ***** válasza:
41%

Volt ilyesmi nő a rokonságomban. Az a baj, hogy utána az egész házasságukat a szarrágás, fillérbhaszás határozta meg. Oké, legyen egy nő gyakorlatias, de ENNYIRE azért nem muszáj, főleg egy második randin.

Majd amikor együtt élnek, és ő főz, akkor lehet ügyesen, jól felhasználni a kaja alapanyagokat, maradék ételeket, ez más téma. De így az elején.... Nekem kicsit olyan bugrisnak tűnik.

2019. júl. 5. 10:22
 49/70 anonim ***** válasza:
0%
39-es, még egy kérdés jutott eszembe, a kérdéseidet olvasva: Nem lehet-e, hogy létminimum alatt él (esetleg).
2019. júl. 5. 10:24
 50/70 anonim ***** válasza:
60%
48-as vagyok, de kifelejtettem a végét: Szóval náluk már annyira a romantika és egyebek rovására ment a praktikum, hogy a pasi lelépett a házasságból 4 év után, és szerintem ebbe ezek a dolgok is belejátszottak.
2019. júl. 5. 10:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!