Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 31 éves férfi,19 éves lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

31 éves férfi,19 éves lány?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek 12 év korkülönbségről?

2019. júl. 1. 00:56
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
31%
Szheksz.
2019. júl. 1. 00:58
 2/28 anonim ***** válasza:
56%
Azt, hogy nehezen tudnám nem elröhögni amikor valamelyik fél nekiáll tiszta szerelemről meg valódi érzelmekről dumálni...
2019. júl. 1. 00:58
 3/28 anonim ***** válasza:
82%
Én támogatom és élem ezt a hasonló felállásokat (nem konkrétan az x év különbséget, csak, hogy ha két felnőttről van szó akkor sosem kérdőjelezem a kor miatt meg a döntésüket) és igyekszem a környezetemet is erre sarkallni.
2019. júl. 1. 01:23
 4/28 anonim ***** válasza:
19%

En 25 vagyok a pasim 38. Egy eve vagyunk egyutt. Volt elottem egy fiatalabb lannyal viszonya kb pont akkor mikor 32 volt a lany meg 18. De neki az ember volt fontos mindig, maganal idosebb nokkel is volt. Bar ezek nem voltak komoly kapcsolatok, nem voltak egyutt igazabol mint egy par, de nem is csak szexualitas... miota az elozo baratnojevel szakitott, 2010ben, en voltam az elso lany akivel egyutt aludt. Soha nem maradt ott ejszakara, csak most velem, mivel belem szeretett.

Na mindegy, mi amugy eleg furcsa kis almodozo romantikus lelkek vagyunk, szoval lehet ez nem mervado. Szerintem hosszu tavin inkabb a lany miatt necces a felallas. Megy egyetemre pl, bulik, pasik, "kieles", egy 30+ ferfi ennel mar alt komolyabb tarsra vagyik. Kivetelek persze vannak es nem mindegy mi a cel.

De ha 18 evesen ismerem meg a baratom nem 23, szerintem nem igy alakul, nem jovunk ossze... eretlen voltam meg egy ilyen kaliberu kapcsolathoz es meg kellett tapasztalnom bizonyos dolgokat

2019. júl. 1. 01:31
 5/28 anonim ***** válasza:
48%

Közöttünk 11 év van, hasonló korúak voltunk mikor összejöttünk. 5 éve vagyunk házasok kb problémák nélkül működött mindig is.

Csak attól függ, hogy te mit akarsz az élettől és mennyire vagy érett. Attól, hogy valaki fiatal még simán akarhat életre szóló társat és maximálisan alkalmas is lehet erre. Aki egy kicsivel is érettebb a koránál az nem fog a saját korosztályában lévő 20 éves de 13-ként viselkedő fiúcskák között megfelelő párt találni.

2019. júl. 1. 01:44
 6/28 anonim ***** válasza:
0%
Jófèle...
2019. júl. 1. 07:45
 7/28 anonim ***** válasza:
72%
Majd térjünk vissza rá, amikor a lány 29 lesz és észbekap, hogy már nem tini, ideje lenne családot alapítani, közben meg a férfin már kezd elhatalmasodni a kapuzárási pánik és újabb 19 éves után néz (ha nem tette már meg addig)
2019. júl. 1. 08:02
 8/28 anonim ***** válasza:
80%
Az a gond hogy egy 19 eves meg bőven nem felnőtt.... mentálisan nem!
2019. júl. 1. 09:29
 9/28 anonim ***** válasza:
21%
Meg a korod beliek kel nem tudsz ismerkedni olyan pancser vagy? 31F mert ha csak a 18-20 eves szuz ribbbiket tudod elszéditeni akkor az vagy...
2019. júl. 1. 09:30
 10/28 anonim ***** válasza:
69%

Szórakozásnak jó.

Ha egy pasi aki 31 éves, 19 évesek társaságát keresi, az sugall egy fajta érettségi szintet... azt mindenképp, hogy nem akar felnőtté válni ;) ha érted mire gondolok.

2019. júl. 1. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!