Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 éves férfi,19 éves lány?
Èn 30N vagyok, a párom 46F. 11 ève vagyunk együtt.
Annyi problèmánk volt az első pár èvben, hogy èretlen voltam ès rossz ember ismerő.
Azóta változtunk mindketten. Nem szokott korkülönbsègből adódó problèmánk lenni. Csak olyanok mint más átlag pároknak.
Köszönöm a válaszokat!
Úgy érzem, hogy ez a felállás most még sok, hiszen teljesen más életszakaszban vagyunk.
Szerintem nem működne. Ha dolgoznál már és intellektuálisan is kijönnétek, akkor egy apró talán. Én biztos, hogy nem tudnám elképzelni nálam 10-12 évvel idősebb férfival, hiába vonzana. Zavaró, hogy máshol tartotok és emiatt nem lehetne komolyan venni az egészet. Szexen kívül nem hiszem, hogy láthat mást, legalábbis a legtöbb férfi inkább csak megfektetni akarja a fiatalabb lányokat, de itt van pár ellenpélda a kommentek között, valahol meg működik...
20L
19 évesen jöttem össze az exemmel, aki 31 volt akkor. 3 évig voltunk együtt, addig ő jócskán kihasznált, de a szerelem vak volt. Végül dobott egy nő miatt, mert én nem akartam gyereket még. Szóval nekem hatalmas csalódás volt, de most már boldog vagyok, hogy véget ért.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!