Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit nem vennétek rossz néven vagy hogyan reagálnátok rá? Nagyon nyomulos lenne? Mit mondjak?
Szerintem így letámadni a tömegközlekedésen mikor esetleg 8 óra munka után büdösen már csak haza akarna érni az ágyába,nem szerencsés. Én tuti nem díjaznám. Ez a "szívesen megismernélek" egy red flag,minden nyomuló pasi ezzel kezdi,de sose derül ki mi alapján ismerne meg. Mert rámnézett? Akkor akarjon szívesen megismerni ha nem csak a külsőm érdekli és esetleg beszélt már velem 1 mondatot is. Ne az legyen már az első mondat amit beszélünk hogy azonnal fel akar szedni ismeretlenül.. "Valamikor valamerre"..fogom a fejem. Ez így halálosan komolytalannak és töketlennek tűnik. Inkább akkor már "Lenne kedved eljönni jövőhéten egy kávéra mondjuk hétvégén?" Ha nem adsz meg időpontot,ráadásul belátható időn belülit, 90% hogy semmi nem lesz belőle. Olvastam egyszer egy cikkben.
Először mondjuk ülj le mellé,kezdd azzal. Ha nem pattan fel azonnal, akkor valahogy elegyedj szóba vele. Ne az legyen az első mondatod hogy jóaseggedkőkóla hanem ismerd meg. Ha kiderül hogy van pasija a beszélgetésből,megúsztál egy leégést/csalódást. Ha jó a beszélgetés,elkísérheted hazáig,azt mondtad közel lakik. Említsd meg hogy közel laktok,aztán kérdezd meg találkozna-e veled pár nap múlva. Ennyi. Máris szimpatikusabb mint lefüttyenteni a buszon ismeretleneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!