Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit nem vennétek rossz néven vagy hogyan reagálnátok rá? Nagyon nyomulos lenne? Mit mondjak?
Figyelt kérdés
Van egy lány pár utcára lakik, látásból már biztos látott sokszor jöttünk együtt busszal stb haza, de még egyszer sem beszéltem vele, viszont nagyon bejon mit kellene mondanom neki? Nagyon rámenős lenne ha oda mennék mondanám "szia láttalak már párszor és nagyon szívesen megismernélek, lenne kedved valamikor elmenni valamerre?" ti hogyan reagálnátok? 20/F és nem azzal van bajom hogy oda menjek, csak nem tudom mit mondjak.2019. júl. 2. 09:10
11/18 A kérdező kommentje:
9# sajnos mivel nevét sem tudom, mondtam hogy kb totál idegen..
2019. júl. 2. 09:40
12/18 Halmai Annamária válasza:
Azt mondtad a szüleid ismerik az apját...
13/18 A kérdező kommentje:
Futólag, néha beszéltek. De a lányát nem ismerik.
2019. júl. 2. 09:50
14/18 anonim válasza:
Az itteni "női" válaszadók szexuális ragadozónak, predátornak és zaklatónak fognak elhordani téged emiatt a lépésed miatt.
És közben persze sírnak, hogy "A férfiak nem kezdeményeznek és nem elég férfiak.." :')
15/18 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy sok lány itt azt mondja "de a férfinak kell kezdeményezni" és sok esettben meg gond nekik ha kezdeményeznek, és mi lenne akkor ha egy lány is kezdeményezne?
2019. júl. 2. 11:37
16/18 anonim válasza:
Ülj le a házuk előtt, valamikor csak ki fog menni! : ) Bocsi, csak vicceltem!
Szerintem szólj hozzá, beszélgess előbb vele általános témákról. Ha látod az érdeklődést rajta akkor hívd el randira. Az érdeklődést úgy értem,hogy visszakérdez és figyel arra amit mondasz.
17/18 anonim válasza:
Kiscsibe, tudod a címét, az apja és az apád kapcsolatban állnak egymással, nehogy már ne tudd kideríteni a nevét! Azért ilyen felállásban ehhez nem kell Sherlock Holmesnak lenned...
18/18 A kérdező kommentje:
Az egy dolog de hogy kezdjek beszélni vele? Stb
2019. júl. 3. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!