Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, rossz nap esetén, hogy reagálnátok le, ha egy lány megsimogat titeket? Lendít a dolgokon?
A fiú sokat mesél magáról, de kérdezni nem kérdez. Vagy sokat veszél vagy szinte semmit. Lehet, hogy "hallgatózik", mert ha olyat mondok nevet ő is. Látom rajta, hogy zavarban van, de kezd oldódni. Volt már úgy 1-2x megérintett (kezem). Van olyan is mikor összeakad a tekintetünk. Tegnap rossz napja volt. Csak ültünk szótlanul egymás mellett, mikor megsimogattam a hátát. Elmosolyodott. Mintha jól esett volna neki.
20L
Nyilván jól esett volna neki különben nem mosolygott volna, hanem eltol magától vagy elkezd fészkelődni és odébb ül.
Nekem ennyiből az jön le, hogy keresi a társaságodat ergó kedvel.
1. nekem mindig nagyon jól esik, ha egy lány megsimogat.
2. Ha tényleg semmit nem kérdez, akkor azért felmerül, hogy inkább saját maga érdekli...én is elég könnyen mesélek magamról, és általában a többi férfi is randikon ezt szokta csinálni, hogy "lenyűgözze" a lányt, de azért van egy határvonal...
ez így rendben volt, jólesett neki nagyon..
én ezt hívom női szerepnek, sajnos kevesen értenek hozzá..
mosni, főzni, takarítani tud bárki alkalmazott is és ott ha nem tetszik a szolgáltatás akkor keresek jobbat..viszont amit leírtál az a nem megvehető katagória, az anyagi világ felett áll..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!