Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, rossz nap esetén, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, rossz nap esetén, hogy reagálnátok le, ha egy lány megsimogat titeket? Lendít a dolgokon?

Figyelt kérdés

A fiú sokat mesél magáról, de kérdezni nem kérdez. Vagy sokat veszél vagy szinte semmit. Lehet, hogy "hallgatózik", mert ha olyat mondok nevet ő is. Látom rajta, hogy zavarban van, de kezd oldódni. Volt már úgy 1-2x megérintett (kezem). Van olyan is mikor összeakad a tekintetünk. Tegnap rossz napja volt. Csak ültünk szótlanul egymás mellett, mikor megsimogattam a hátát. Elmosolyodott. Mintha jól esett volna neki.

20L

2018. aug. 6. 18:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Nyilván jól esett volna neki különben nem mosolygott volna, hanem eltol magától vagy elkezd fészkelődni és odébb ül.

Nekem ennyiből az jön le, hogy keresi a társaságodat ergó kedvel.

2018. aug. 6. 18:55
 2/3 anonim ***** válasza:

1. nekem mindig nagyon jól esik, ha egy lány megsimogat.

2. Ha tényleg semmit nem kérdez, akkor azért felmerül, hogy inkább saját maga érdekli...én is elég könnyen mesélek magamról, és általában a többi férfi is randikon ezt szokta csinálni, hogy "lenyűgözze" a lányt, de azért van egy határvonal...

2018. aug. 6. 20:19
 3/3 anonim ***** válasza:

ez így rendben volt, jólesett neki nagyon..

én ezt hívom női szerepnek, sajnos kevesen értenek hozzá..

mosni, főzni, takarítani tud bárki alkalmazott is és ott ha nem tetszik a szolgáltatás akkor keresek jobbat..viszont amit leírtál az a nem megvehető katagória, az anyagi világ felett áll..

2018. aug. 7. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!