Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van aki rossz néven venné, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki rossz néven venné, ha a lány előre kikötné milyen fajta virágot szeretne kapni a randevún? L18

Figyelt kérdés
[link]

2017. jún. 16. 15:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
12%
Virág randin? 😬
2017. jún. 16. 15:32
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
Nekem erről az lenne a benyomásom, hogy kapcsolatban is olyan kis "követelőzős" lenne, ezért nem foglalkoznék vele. Ha nem kapná meg, amit a kicsi szíve akar, akkor bevágná a durcit.
2017. jún. 16. 15:32
 3/13 anonim ***** válasza:
87%
Igen mert alapból nincs beleszólása még abba sem, hogy kap-e virágot.
2017. jún. 16. 15:38
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Rossz néven venném. Legközelebb már azt kötné ki, hogy helyettem ki menjen el a randevúra.
2017. jún. 16. 15:41
 5/13 anonim ***** válasza:
36%
oké, ha én is kiköthetném hogy mit csinálok veled az ágyban :D
2017. jún. 16. 15:43
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én azért veszek magamnak mindent, mert még életemben nem kaptam senkitől olyan ajándékot, ami tetszik.

Mondták, hogy játszam el... nekem nem megy. Nem tudok hazudni. Vagy legalábbis olyan rosszul, hogy Helen Keller is azonnal rávágná, hogy béna vagyok.

Amikor a férfiak azt mondják, mondd meg egyenesen, mit akarsz, mert nem gondolatolvasók, nem erre gondolnak.

2017. jún. 16. 16:02
 7/13 anonim ***** válasza:
63%

Én nőként mondom hogy ez gáz. Szerintem a mai világban a lány örüljön ha kap egyáltalán virágot a randin. Nem hogy még válogasson is...Talán X idő múlva, ha úgy terelődik a téma utalj arra, h melyik a kedvenc virágod és ha olyan lesz a srác akkor majd meg lep vele. De az hogy kikötni...Nem is értem. Valaki írta előttem, hogy követelőzős benyomást kelt. Szerintem is.

N27

2017. jún. 16. 16:12
 8/13 anonim ***** válasza:
43%
Én lány vagyok,de azért leírom a véleményemet. Ha megkérdezi, hogy mit szeretsz, mi tetszik, akkor mondjuk meg lehet mondani, de szerintem ezt így előre bejelenteni elég gáz lenne....Én legalábbis nem csinálnék ilyet. Manapság már egyébként is elég ritka, hogy a fiúk meglepik valami aprósággal (pl. virág, csoki) a lányokat, én ezt nem is várom el és úgy gondolom, hogy ha ő nem szeretne vagy magától nem jut eszébe, akkor csak azért mert illik vagy mert én utalásokat teszek rá (amit egyébként nem tennék) ne vegyen nekem mert az nem őszinte. Egyébként meg szerintem annyira nem ezen múlik, hogy most ad-e valamit vagy nem, a virág fajtája meg aztán már pláne teljesen mindegy...Én például azon kisebbséghez tartozom, akik utálják a rózsát (mondjuk láttam már szépeket, de pl. az illatát sem bírom), viszont nagyon sokan vannak, akik szeretik és a rózsa manapság egy ilyen elég gyakori virág lett vagy nem tudom, hogy hogyan mondjam...tehát a legtöbb fiúnak, férfinak is olyan evidens, hogy ha virág, akkor rózsa mert az biztos jó lesz. Sokszor volt már, hogy valamilyen apropóból rózsát kaptam valakitől, de ettől függetlenül örültem neki mert maga a szándék, a gesztus fontos és értékeltem, hogy az illető gondolt rám.
2017. jún. 16. 16:42
 9/13 anonim ***** válasza:
62%

Miért kell ezt előre kikötni?

Ez annyira fontos?

2017. jún. 16. 16:47
 10/13 anonim ***** válasza:
82%
Inkább beszélgetés közben beszélj neki róla, hogy miket szeretsz és akkor elmondod azt is, hogy melyik virág a kedvenced. Ha olyat kapsz, akkor tudod, hogy tényleg figyelt rád, ha nem, hát abból is le lehet vonni a megfelelő következtetéseket.
2017. jún. 16. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!