Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki rossz néven venné, ha a lány előre kikötné milyen fajta virágot szeretne kapni a randevún? L18
Én azért veszek magamnak mindent, mert még életemben nem kaptam senkitől olyan ajándékot, ami tetszik.
Mondták, hogy játszam el... nekem nem megy. Nem tudok hazudni. Vagy legalábbis olyan rosszul, hogy Helen Keller is azonnal rávágná, hogy béna vagyok.
Amikor a férfiak azt mondják, mondd meg egyenesen, mit akarsz, mert nem gondolatolvasók, nem erre gondolnak.
Én nőként mondom hogy ez gáz. Szerintem a mai világban a lány örüljön ha kap egyáltalán virágot a randin. Nem hogy még válogasson is...Talán X idő múlva, ha úgy terelődik a téma utalj arra, h melyik a kedvenc virágod és ha olyan lesz a srác akkor majd meg lep vele. De az hogy kikötni...Nem is értem. Valaki írta előttem, hogy követelőzős benyomást kelt. Szerintem is.
N27
Miért kell ezt előre kikötni?
Ez annyira fontos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!