Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van aki rossz néven venné, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki rossz néven venné, ha a lány előre kikötné milyen fajta virágot szeretne kapni a randevún? L18

Figyelt kérdés
[link]

2017. jún. 16. 15:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
36%
Randin manapság azért nem is szoktak virágot adni, nem 100 évvel ezelőtt élünk. És főleg kikövetelni, hogy milyet... naggggggyon gáz. Értelmesebb srác menekül az ilyentől.
2017. jún. 16. 17:25
 12/13 anonim ***** válasza:
43%
Hát ööö... azért érdekes dolog, úgy fogalmazok. Persze ettől még nema dnám ki az útját de néznék egy nagyot. Ha másban nem követelőzik akkor betudom annak hogy nagyon imádja, ez esetben oké, de inkább vezesd rá valahogyan, mint hogy kerek perec kijeleneted hogy "Vegyé' nekem vörös rózsát vazze!" :D
2017. jún. 16. 21:33
 13/13 anonim ***** válasza:

Én meg rávágnám, hogy milyen bort hozzon nekem!

Nem szeretem a követelőzös pitsákat, ha akarok venni virágot, akkor veszek, olyat amilyet akarok. Ha komolyabb a kapcsolat és már tudom melyik a kedvence majd kap olyat is, de ezek után nem hiszem, hogy hosszútávra terveznék vele...

2017. jún. 17. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!