Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit szóltatok volna, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szóltatok volna, ha randin a lány ételhordót visz az étterembe, hogy abba csomagolják a maradékot?

Figyelt kérdés

Randiztam egy lánnyal, a második találkozó volt, étterembe mentünk. Elég nagy adagokat adtak, a főételt nem tudta megenni, így elcsomagoltatta, hogy hazaviszi. És akkor elővett a táskájából egy ételhordót, hogy ebbe tegyék. Azt mondta, azok az egyszer használatos habtálcák nem környezetbarátok, hazaviszed is ki is dobja az ember, így viszont nem termel felesleges hulladékot. Azt mondta, ha étterembe megy, mindig visz magával ételhordót, ha lenne maradék... Nagyon meglepődtem, ez normális?? Égett a pofám, mikor kivette az éthordót mindenki szeme láttára az étteremben.

F/27

2019. júl. 4. 22:31
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
32%
Nem a dobozon van a hangsúly. A maradékot elvinni gáz. Főleg első randin és főleg egy elegáns helyen. Rendeljen kevesebbet.
2019. júl. 4. 23:51
 22/70 anonim ***** válasza:
81%

"Magyar vendéglátás..."

A világon sehol nem fele annyi a fél adag és más termékeknél is a kisebb kiszerelés drágább egységre vetítve.

2019. júl. 4. 23:53
 23/70 anonim ***** válasza:
32%

Otthon is papirtanyert hasznalok meg a kutyanak is. Mosogatogep van. Az idom nagyon draga.

A csaj kornyezettudatos viszont szerintem hulyeseg mosogatasra pazarolnia az idejet.

2019. júl. 4. 23:54
 24/70 anonim ***** válasza:
81%
Jól teszi. Nem pazarol és nem is szennyez.
2019. júl. 5. 00:15
 25/70 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem meg nevetséges az egész.Valaki ennyire mindent begyűjtsön,kuporgasson,hogy arra is felkêszül,ha a kaját haza kell vinnie az étteremből randi alkalmával.Extra fontos dolgok ezek.Cukrászdából is hazaviszi a megrágott,de otthagyott fél sütit?

Aztán még környezettudatos vagyok,így ételhordót is viszek.És még vajon mi,ha a randin se tudja tűrtőztetni magát.Ha nem lenne ilyen elvetemült ebben is,másban is,akkor nem is láttad volna.Max.elmeséli magáról.Kíváncsi lennék milyen környezetet megóvó célkitűzései lehtnek még.

Ilyen másban is,ha neked lesült az arcodról a bőr,akkor hagyd a továbbiakban.

2019. júl. 5. 04:38
 26/70 anonim ***** válasza:
96%
25: látszik, hogy nem nagyon jársz étterembe. Ez egy alap dolog, mindenhol csomagolnak.
2019. júl. 5. 05:18
 27/70 anonim ***** válasza:
38%

Le lesz pontozva a válaszom de én nem szeretem az ilyesmit pláne randin.

Ha nem vagyok éhes nem rendelek főételt csak valami levest vagy konnyebb kaját nem az h azért rendelek hogy utána elcsomagoltassam?

Környezetvédelmi dolgokra igyekszem figyelni újratölthető kulacsot használok a napi víznek de ez mégis más...

2019. júl. 5. 05:38
 28/70 anonim ***** válasza:
27%
26# Járok étterembe okoska.De még nem nagyon sikerült annyit otthagyni,hogy azt érdemes legyen elvitetni.És nem azért mert luxus étterembe járok.Ráadásul ételhordóba.Annyira elvetemült meg nem vagyok,hogy egy randin is ez olyan extra fontos legyen.
2019. júl. 5. 05:41
 29/70 anonim ***** válasza:
84%
Nem lenne fura, mert sok helyen valóban elefánt adagot adnak.
2019. júl. 5. 06:30
 30/70 anonim ***** válasza:
97%
Pincèrként örülni szoktam neki, ha van a vendégnél jól záródó ételhordó, doboz. Sokkal könnyebb abba elcsomagolni, mint habtálcával meg alufóliával szenvedni. A kidobott kajáèrt mindig vérzik a szívünk. Érted, mi melózunk vele, aztán megy a kukába. Szar èrzés, mert óhatatlanul is azt gondoljuk, hogy nem ízlett a vendégnek.
2019. júl. 5. 07:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!