Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szóltatok volna, ha randin a lány ételhordót visz az étterembe, hogy abba csomagolják a maradékot?
Randiztam egy lánnyal, a második találkozó volt, étterembe mentünk. Elég nagy adagokat adtak, a főételt nem tudta megenni, így elcsomagoltatta, hogy hazaviszi. És akkor elővett a táskájából egy ételhordót, hogy ebbe tegyék. Azt mondta, azok az egyszer használatos habtálcák nem környezetbarátok, hazaviszed is ki is dobja az ember, így viszont nem termel felesleges hulladékot. Azt mondta, ha étterembe megy, mindig visz magával ételhordót, ha lenne maradék... Nagyon meglepődtem, ez normális?? Égett a pofám, mikor kivette az éthordót mindenki szeme láttára az étteremben.
F/27
Az meg van, hogy Plastic free July van amúgy is?
Egyébként egyre többen állnak rá erre, nincs ebben semmi kivetnivaló. Ma még lehet, hogy ég a pofád miatta, mert szokatlan, de 2 év múlva valószínűleg ez lesz a normális.
Nincs ebben semmi égő- mondom ezt úgy, hogy én sem vittem soha még tárolót kajához. Engem sem érdekelne, ha valaki így tenne.
"#8. Tudod mi a gáz? 75%-os áron adni a fél adagot. :D"
Az árnak vannak olyan összetevői, amelyek függetlenek az adag méretétől, pl. tálalás, szervírozás, mosogatás, ülőhely lefoglalása... és még konkrétan a kaja elkészítésének is olyan fázisa, ami nem teljesen arányos a mennyiséggel.
És lemaradt a bazi nagy árrés, mert csak.
#13. És ha rendelek, akkor milyen asztalfoglalást meg mosogatást számolsz?
Amúgy semmiben nem másabb, mint amikor bemész délben a menüdért, megkapod az éthordódban, aztán beadod helyette az üres elmosottat, amit hoztál. Az se ciki.
32/f
Igen, ez konkrétan már xarrágás kategória szerintem, akinél igazán jól megy a biznisz, az pont nincs erre rászorulva mert megad ennyit a vendégnek.. Kivéve, ha csak a hasznot nézi, de semmi mást nem. Igazi "vendéglátás" kategória :)
Magyar vendéglátás szerintem kiemelkedik, főleg ahol turista is van... Na ott szabadrablás van.
Ha kultúrát kis üveg doboza van fedő el, szerintem nem gáz. Persze ha a Hiltonba volt a vacsi, ezt nem illik, de ez már szimpla etikett.
Milyen jellegű étteremben volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!