Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit szóltatok volna, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szóltatok volna, ha randin a lány ételhordót visz az étterembe, hogy abba csomagolják a maradékot?

Figyelt kérdés

Randiztam egy lánnyal, a második találkozó volt, étterembe mentünk. Elég nagy adagokat adtak, a főételt nem tudta megenni, így elcsomagoltatta, hogy hazaviszi. És akkor elővett a táskájából egy ételhordót, hogy ebbe tegyék. Azt mondta, azok az egyszer használatos habtálcák nem környezetbarátok, hazaviszed is ki is dobja az ember, így viszont nem termel felesleges hulladékot. Azt mondta, ha étterembe megy, mindig visz magával ételhordót, ha lenne maradék... Nagyon meglepődtem, ez normális?? Égett a pofám, mikor kivette az éthordót mindenki szeme láttára az étteremben.

F/27

2019. júl. 4. 22:31
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 anonim ***** válasza:
95%
Miért? A kaja az övé volt, bárhol elcsomagolják, hogy haza tudja vinni az ember. Az indoka pedig ésszerű volt. Nem értlek.
2019. júl. 4. 22:33
 2/70 anonim ***** válasza:
98%
Környezettudatos, meglepödnék, mert nem sokan teszik, de attól még nem kell szégyellni.
2019. júl. 4. 22:35
 3/70 anonim ***** válasza:
55%
koszos volt a doboza?
2019. júl. 4. 22:35
 4/70 anonim válasza:
98%
Mennék vele máskor is randizni. :D
2019. júl. 4. 22:36
 5/70 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyan táskából veszi elő, amibe fér összesen egy telefon és tampon, akkor meglepődtem volna, de így nem. Nálam kés szokott lenni, arra az esetre, ha valahol tompa/rozoga szarok vannak.

32/f

2019. júl. 4. 22:36
 6/70 anonim ***** válasza:
98%
Figyel az ökológiai lábnyomára.Olvass utána, minél több ember lesz ilyen környezettudatos annál jobb a földnek.
2019. júl. 4. 22:37
 7/70 anonim ***** válasza:
92%
valahol akkor mégis vannak normális nők, csak engem kerülnek el
 8/70 anonim ***** válasza:
20%
Kövezzetek meg, de ez írtó gáz! Ha nem éhes, egyen csak előételt vagy csak desszertet.
 9/70 anonim ***** válasza:
96%

#8. Tudod mi a gáz? 75%-os áron adni a fél adagot. :D

32/f

2019. júl. 4. 22:42
 10/70 anonim ***** válasza:
91%

Szimpatikus a környezettudatossága. Nekem pozitív élmény lenne, ha a partnerem így gondolkozna. Szélmalomharcot vívok azért, hogy ne dobáljuk ki az ételmaradékot a kukába, szelektíven gyűjtsük a hulladékot és ne használjunk egyszer használatos csomagolást.

Szerintem saját dobozba kérni az étteremben a maradékot egyáltalán nem ciki.

2019. júl. 4. 22:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!