Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy depressziós lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy depressziós lány elmart maga mellől, akkor ne keressem többet?

Figyelt kérdés
Neten ismerkedtünk meg. Eleinte minden jól ment, de aztán kiderült hogy depressziós én így is elfogadtam őt, de egyre flegmabb lett velem,, napokig nem reagált az uzeneteimre, ha bármibe segíteni akartam neki, nem fogadta el. Szeretemtam elengedni. De nagyon fáj, félek hogy csak dacbol utasított el. Mert a sok próbálkozás után végül megmondtam neki, hogy többet nem fogom keresni ha most is elutasít, így is lett. Úgyhogy nem kereshetem többé mert megígértem neki.
2019. júl. 2. 11:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
37%

Kell a francnak egy mentálisan instabil depressziós energiavámpír.

Ne keresd, jobban jársz.

2019. júl. 2. 11:30
 2/17 anonim ***** válasza:
62%
Neked ebben mi volt jó?
2019. júl. 2. 11:36
 3/17 A kérdező kommentje:
De én szeretem, igaz hogy az alapjáraton nyugodt termeszetemet teljesen sikerült felulirnia, de akkor is szeretem. Nem tehet róla. Nem tudom hogy neki mi lenne a jobb mert nem mondta meg miért utasít vissza.
2019. júl. 2. 11:37
 4/17 Halmai Annamária ***** válasza:
16%
Azért utasított vissza mert megszerezte feletted a dominanciát és az érzelmi kontrollt, te meg hagytad magad. Még most is vissza akarod szerezni. Sose fogod tudni. Mondjuk ezt ne bánd. Ha szerelmes lett volna beléd és azt érezte volna rajtad, hogy ha nem viselkedik veled normálisan akkor Te fogod magad és keresel egy normális csajt, akkor nem merte volna ezeket a dolgokat megengedni magának veled szemben. Egyszóval nem férfi voltál a szemében hanem kiscica akinek nagyon fáj hogy ő nem simogatja meg. Sajnos a nők férfira vágynak.
2019. júl. 2. 11:46
 5/17 anonim ***** válasza:
71%

Tehetni tehet róla, csak nem mer változtatni. Ameddig ez így van, addig minden próbálkozásodra ugyan ezt az eredményt kapod.

A kérdésre, hogy mi a frncnak kell "mentálisan instabil energiavámpírral" összejönni a válaszom az, hogy nem feltétlenül vannak állandó mélyponton, ha ekkor ismerkednek meg, akkor nem látszik egyáltalán. Az állapotával és a lehetőségeivel a "mentálisan instabil energiavámpír" pedig mivel tökéletesen tisztában van, ezért mibenlétét általában nem köti partnere orrára, csak akkor, ha az már érzelmileg megfelelő mértékben kompromittált. Akinek volt gyerekszobája, annak nem feltétlenül a menekülés vagy a másik eltaszítása az első gondolata, hanem megkísérli megmenteni szerelme tárgyát.

Maximálisan megértelek kérdező, de vagy az van, hogy ugyan ezt az eredményt kapod további próbálkozásaidra vagy nem ő fog változni előnyére, hanem te a hátrányodra.

32/f

2019. júl. 2. 11:53
 6/17 anonim ***** válasza:
60%

Szimpatikus lány, jól megértenénk egymást.

De hozzád nem illik, te a "fényes oldalon élsz".

2019. júl. 2. 12:10
 7/17 A kérdező kommentje:

Akkor ezek szerint az számít férfinak aki nem mutatja ki az érzéseit vagy nincsenek is neki!?

Na mindegy, ha szeretett volna, akkor nem ez számított volna.

2019. júl. 2. 12:18
 8/17 Halmai Annamária ***** válasza:
61%
#7 - Nem, az számít férfinak aki nem alázkodik be egy csajnak. Ettől még kimutathatod az érzéseid, de ha azt látja rajtad hogy bármit megtehet veled mert te inkább megalázkodsz neki csak hogy nehogy szakítson veled, akkor már nem számítasz neki férfinak. Érted a különbséget? Te lehetsz szerető, érzelemkimutató férfi azzal nincs baj, de legyen büszkeséged, tartásod, attól hogy szereted, még nem engeded hogy átlépjen egy határt a veled szemben mutatott viselkedésében, mert ha igen, akkor akármennyire is szereted, továbblépsz és keresel mást. Sajnos ő ezt nem érezte.
2019. júl. 2. 12:26
 9/17 A kérdező kommentje:
De én nem alazkodtam meg, simán nem csináltam ügyet abból ha napokig nem válaszolt, úgy tettem mintha mi sem történt volna. Segíteni pedig azért akartam neki mert aggódtam érte. Örömöt akartam szerezni neki. Ettől függetlenül lehet hogy megalazkodasnak vette azt, hogy én sok mindent lenyelek, azért hogy őt kihuzzam a szarbol,de ha ezért kiábrándult belőlem, akkor tényleg nem egymást kerestük.
2019. júl. 2. 12:36
 10/17 A kérdező kommentje:

Néha elég keményen megmondtam neki a véleményem. De ha megbántodott,akkor bocsánatot is kértem tőle. Sokszor oltogattuk egymást, egyikünk se

alazkodott úgy meg. Tény hogy sok mindenben igazat adtam neki, de ő is ugyanúgy próbált nekem megfelelni. Szóval ez elég változó volt, hol én kerekedtem felül hol ő. Volt pár dolog amire hajlandó voltam az ő kedvéért,de ezt nem mondtam neki, hogy miatta csináltam.

2019. júl. 2. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!