Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azthiszem depressziós lettem emiatt! :' ( Mit tegyek?
16F
Még nem volt kapcsolatom mert egy olyan lányt nem találtam aki valami olyat megmozdított volna a lelkemben valami olyan érzést hogy:igen,ő lesz az.én érzem!
Tegnap egy buliban voltam.ott volt az a lány akibe nagyon bele vagyok zúgva.(már egypár hánapja)
Legutóbbi bulin az esélyeim is meglettek volna.mert küldte a jeleket.szemezés...tudjátok.csak akkor nagyon be voltam sz@.rva hogy hogy lennék én a sok közül??!
Ez a lány szeretethiányos.
Azelőtti napon írtam askjára hogy jólenne ha eljönne a buliba.ha nem jön akkor nekem sincs értelme ott lennem.beleegyezett hogy eljön csak ezért.megígértem a lánynak hogy odamegyek hozzá leszólítani.
Nagyon különleges lány.15L
Aztán láttam azt a csávót akivel majdnem összejött pár hónapja.ez a csávó 18 éves és pár centivel magasabb.de arcra nem nagy ellenfél.de az száz hogy nem becsüli annyira mint amennyire én becsülném.
Ez a csávó hátulról átkarolta a lányt,úgy táncoltak és sugdolózott a fülébe.
Ezt látva inkább oda se mentem a lányhoz.ekkor ment el minden életkedvem.
Inkább leittam magam.hogy ne fájjon.
Miután hazament a lány a buliból én se bírtam maradni.úgyhogy inkább hazamentem.
Hazafelé ezen az egész dolgon gondolkoztam és a sírás kerülgetett.(egyáltalán nem vagyok sírós típus)
Lehajtott fejjel sétáltam haza egyedül a hóesésben.
Légyszívesebben beálltam volna egy közeledő autó,busz vagy akármi elé...mindegy mi csak üssön el.de nem jött semmi.
Nem is bírok aludni egyáltalán.állandóan ez jár a fejemben.ha mégis sikerül elaludnom akkor is csak 10 percre.folyton csak szomorú számokat hallgatok.
*légyszívesebben beálltam volna...
rohadt telefon szótár minden szót "kijavít"
*legszívesebben...
kib@.szom ezt a telót azthiszem nemsokára.
6. de hülye vagy... mi a faszra számítottál
na nem baj, majd megtanulod, hogy legközelebb ne így hívj el embereket
Ne is haragudj, de lósz*rt nem csináltál és így várod, hogy a sült galamb a szádba repüljön...
Ne buliba hívd el, hanem máshova, mondjuk beülhetnétek valahova beszélgetni, vagy bowling, billiárd, akármi. Foglalkozz vele, ne rohand le egyből, de azért lássa, hogy komolyan gondolod a dolgot.
Addig pedig ne is nyekeregj emiatt, meg amúgy se. Szedd össze magad, elvileg te vagy a "férfi"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!