Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy depressziós lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy depressziós lány elmart maga mellől, akkor ne keressem többet?

Figyelt kérdés
Neten ismerkedtünk meg. Eleinte minden jól ment, de aztán kiderült hogy depressziós én így is elfogadtam őt, de egyre flegmabb lett velem,, napokig nem reagált az uzeneteimre, ha bármibe segíteni akartam neki, nem fogadta el. Szeretemtam elengedni. De nagyon fáj, félek hogy csak dacbol utasított el. Mert a sok próbálkozás után végül megmondtam neki, hogy többet nem fogom keresni ha most is elutasít, így is lett. Úgyhogy nem kereshetem többé mert megígértem neki.
2019. júl. 2. 11:27
1 2
 11/17 Halmai Annamária ***** válasza:
30%
Akkor nem szeretett, de egyébként se vesztettél semmit, csak megszabadultál egy kolonctól.
2019. júl. 2. 13:21
 12/17 A kérdező kommentje:

Ez abból a szempontból megnyugtató, hogy ő legalább nem szenved ,mert ha nem szeretett, akkor nincs is oka rá. Azt viszont sajnálom hogy nem tudtam segíteni neki, de remélem valami csoda folytán talál valaki mást akinek van türelme hozzá és kölcsönös az érzés.

Legalább tudom, hogy nem én rontottam el, alighanem a fejem tetejére is állhattam volna, akkor sincs esélyem nála

2019. júl. 2. 13:28
 13/17 anonim ***** válasza:
48%

Attól, hogy depressziós, még lehetnek saját gondolatai, döntései. Valami mégsem stimmelt, de nem hiszem, hogy baj lenne veled, egyszerűen csak nem egymást keresitek.

Találkoztatok egyébként élőben? Ha nem, akkor végképp nem kell sírni utána.

2019. júl. 2. 13:45
 14/17 A kérdező kommentje:
Találkoztunk élőben bőségesen, a neten egyre kevesebbet irogattunk, pláne h nem nagyon válaszolt ott.
2019. júl. 2. 13:53
 15/17 anonim ***** válasza:
52%
Lehet hogy nem szeret üzengetni, de ha ott vagy, jól érzi magát. Van aki nem szereti ezt a folytonos telefon csipogást. Ha keményen megmondtad neki a véleményed, az általában azt jelenti hogy valami nem oké köztetek. Különben nem kellene ilyenekhez folyamodni. Lehet normálisan is beszélni. Más kérdés ha épp ki voltál akadva valami miatt, és ezért fogalmaztál keményen, de akkor meg lásd be hogy hibáztál, és ne úgy fogd fel hogy "megmondtad a véleményed". Véleményt normálisan is lehet mondani, és akkor nem marod el magadtól.
2019. júl. 2. 14:03
 16/17 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, hogy az ilyen érzelmileg instabil emberrel mindegy mit csinálsz, ō saját magában úgyis drámázni fog a semmin, mardosni a körülötte lévōket, rajtuk vezetni le a feszültséget.

Szerintem nincs szó itt megalázkodásról vagy dominanciáról, nem igazán okolhatod magad amiatt, hogy ō ilyen... viszont elkell gondolkoznod azon, hogy miután megismerted ōt ilyen formában, mégis mit akarsz kezdeni vele.. gondolom nem szeretnéd viselni a hülyeségeit.. változtatni meg talán nemigen tudsz azon, hogy ō ilyen.

Lehet, hogy az elején minden jól ment, de attól tartok, hogy ezt az állapotot már nem tudod visszahozni, tehát a jelenlegi állapottal kellene megbírkózni, kérdés hogy érdemes-e....

2019. júl. 2. 15:12
 17/17 anonim ***** válasza:
Az utolsó éppen drámázik a semmin :) De tényleg utolsó, nem tudhatod mennyire depressziós a lány, ha egyáltalán az, lehet hogy csak azt mondta magára, most valami rossz tapasztalat miatt éppen bedrámáztad a fél országot.
2019. júl. 2. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!