Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy depressziós lány elmart maga mellől, akkor ne keressem többet?
Ez abból a szempontból megnyugtató, hogy ő legalább nem szenved ,mert ha nem szeretett, akkor nincs is oka rá. Azt viszont sajnálom hogy nem tudtam segíteni neki, de remélem valami csoda folytán talál valaki mást akinek van türelme hozzá és kölcsönös az érzés.
Legalább tudom, hogy nem én rontottam el, alighanem a fejem tetejére is állhattam volna, akkor sincs esélyem nála
Attól, hogy depressziós, még lehetnek saját gondolatai, döntései. Valami mégsem stimmelt, de nem hiszem, hogy baj lenne veled, egyszerűen csak nem egymást keresitek.
Találkoztatok egyébként élőben? Ha nem, akkor végképp nem kell sírni utána.
Úgy gondolom, hogy az ilyen érzelmileg instabil emberrel mindegy mit csinálsz, ō saját magában úgyis drámázni fog a semmin, mardosni a körülötte lévōket, rajtuk vezetni le a feszültséget.
Szerintem nincs szó itt megalázkodásról vagy dominanciáról, nem igazán okolhatod magad amiatt, hogy ō ilyen... viszont elkell gondolkoznod azon, hogy miután megismerted ōt ilyen formában, mégis mit akarsz kezdeni vele.. gondolom nem szeretnéd viselni a hülyeségeit.. változtatni meg talán nemigen tudsz azon, hogy ō ilyen.
Lehet, hogy az elején minden jól ment, de attól tartok, hogy ezt az állapotot már nem tudod visszahozni, tehát a jelenlegi állapottal kellene megbírkózni, kérdés hogy érdemes-e....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!