Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le lehet szavazni, de nekem nem fér bele. Ne mozgat meg engem sem.
Ez nekem túl sok.
Úristen milyen nagy port kavartam ezzel a kérdéssel...köszi a válaszokat!
Nem mindenkinek lehet ugyanaz az igénye, valakinek tetszik valakinek nem, ez így van rendjén :)
Aki szerint ez a nő duci meg hàjas annak irreàlisak az elvàràsai és kb leragadt a 175 centis/ 50-55 kilós anorexiaközeli modelleknél.
Nő vagyok , vilàg életemben súlyproblémàim voltak- vannak is, nagyon hízàsra hajlamos vagyok, sokat szenvedek hogy vàltoztassak ezen. Imàdnàm a testem ha ilyen lenne. Egy dekàt nem akarnék belőle fogyni.
Az rendben van és tény hogy nem vékony a làny , és valakinek a vékonyabb jön be, de se a ducihoz se a túlsúlyoshoz nincs köze!!! Kifejezetten csinos, nőies, formàs, vonzó alakja van heteroszexuàlis női szemmel is! Úgy làtom szerencsére azért a vàlaszoló férfiak többsége is így làtja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!