Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Kár, hogy a valóságban ritkán fordul elő, mert ilyen súllyal ilyen tökéletes alakja kb. senkinek nincs. A linkelt képek is kissé PS gyanúsak."
Elárulom, hogy ugyanilyen alakom volt 26 évesen (és akkor még nem volt PS). Jót örökölt, ügyesen étkezik, sokat mozog. Lányom is ilyen amúgy, szóval létezik. Enni kell normálisan, és mozgással formálni a testet.
Azért elég erős többségben vagyunk, akiknek rohadtul bejön. Ne általánosíts! :D
Szerintem is valójában ez az ideális női alkat. PS ide vagy oda, én nem látok rajta felesleget. Valószínűleg sportol is normál keretek között, mivel tényleg feszesnek tűnik. Mindehhez még az arca is szép (a mosoly tényleg sokat dob rajta).
Persze én azt is elfogadom, hogy nem mindenkinek az ilyen alkat tetszik, de szerintem teljesen rendben van.
24-es írta:
"Nekem ez az ideális testalkat, ilyen szeretnék lenni. Ez nőies. Kár, hogy egyesek még ezt is ducinak tartják és nem érti meg, hogy egy 25+ éves nőnél már bem normális a 48 kilós kislányalkat, már csak hormonális okokból sem. Amit ti szerettek, az már olyan vékony, hogy sokszor a menstruáció is kimarad. Irreális kép van a fejetekben."
Tudod, milyen igazad van?
Volt egy anorexiás időszakom (nem vagyok rá büszke). Még időben elcsíptük, hála a szüleimnek és az orvos rokonomnak.
170 magassággal voltam 40 kg.
AKKOR néztek meg legjobban a pasik, a legelismerőbb tekintettel. Utcán, gimiben, bárhol.
Annyira durva:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!