Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak mennyire tetszik az ún. strongfat/bearmode testalkat?
Figyelt kérdés
Tehát nem az a kövér,pocakos típus,hanem egy edzett ember.Viszont nincs kockahasa,nem szálkás,inkább fedett,zsíros.Főként erősportolók,erőemelők,erősemberek stb. esetleg nagyobb súlycsoportban lévő küzdősportolók szoktak így kinézni.
Itt egy példa.Bolo Yeung.A jobb oldalon lévő csávó
2017. júl. 31. 19:07
2/9 anonim válasza:
Tökéletes :) Sajnos én hiába járok edzeni, szeretem a hasamat ezért nem egy ilyej alkatú sráchoz való lány vagyok.
3/9 anonim válasza:
Ha valaki vet egy pillantást Miyavi Horizon című dalának videoklipjére, akkor abban is hasonló férfiak vannak. Nekem is bejönnek. :)
6/9 anonim válasza:
Nekem a vekony sracok tetszenek, ez nem igazan, de meg nem veszes...
7/9 anonim válasza:
Én a leírás alapján nem ilyen képet képleltem el, hanem ilyet:
Ez viszont nem igazán jön be.
Viszont a képen a jobb oldali megfelelő, a bal oldali már sok.
8/9 anonim válasza:
Szerintem tök okés. :) De én nem is csak egy testalkatot preferálok, nálam az másodlagos, mikor vonzódom egy pasihoz. (Vagyis inkább harmadlagos, mert első a személyiség+arc.) Persze van néhány kikötésem, pl. ne legyen nádszálvékony, mert én sem vagyok az, és furán érezném magam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!