Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan fiúval, aki tetszik nektek külsőre és belsőre is, csak kicsit mackósabb? Nekem ez a testalkat annyira nem tetszik, de ez az egyetlen "hátránya" a srácnak, dehát ezen lehet változtatni szerintem.
"Nekem ez a testalkat annyira nem tetszik, de ez az egyetlen "hátránya" a srácnak, dehát ezen lehet változtatni szerintem."
Az már régen rossz, ha megakarod őt változtatni...
Ha akar, akkor változtat ezen, szerintem nem baj, ha egy kicsit meg akarja a nő változtatni a férfit vagy fordítva. Ez az ő érdeke is, hogy jobban nézzen ki, egészségesebben éljen, mozogjon. Szerintem ez még jobban összehozhat egy párt.
Nem is értem, hogy lehet úgy együtt lenni valakivel, hogy ha van ami zavar benne, azt lenyeled, nem akarod, hogy előnyére változzon.
a túlsúly egészségtelen, ráadásul a kövér gyerekből, fiatalból lesz később a durván elhízott felnőtt...
nem biztos, hogy olyan rossz ötlet, ha lefogy egy kicsit, ez nem egy olyan dolog, ami csak a nő érdeke, a férfi is jól járna vele
nem kell erőszakoskodni, tudja a srác is, hogy kövér, ezért fogynia kell
Azt mondod, hogy egy picit duci és ez téged zavar????
Ha őszinték lennének az érzéseid, akkor ezen nem akadnál fent.
Az én párom külsőleg teljesen az ellentéte annak ami nekem tetszik, de egyáltalán nem érdekelt mert beleszerettem ennek ellenére a személyisége miatt. Ha szeretsz valakit megszépül a szemedben, ha nem szépül meg akkor pedig nem szereted.
Helyedben inkább hagynám, hogy olyat találjon aki megbecsüli és szereti őt úgy ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!