Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek még elmegy, ha egy lánynak ilyen a
testalkata vagy inkább vékonyabbat akartok? KÉP!
Figyelt kérdés
Az utolsó csajt nézzétek! Nektek ez a test már ducinak és csúnyának számít?
Nagyon bejön az ilyen testalkat, a szex is izgalmasabb egy ilyen lánnyal.
2011. nov. 11. 15:05
2/27 anonim válasza:
Csúnyának semmiképp sem csúnya!! Ez messze van a kövértől, és ducinak sem nevezhető. Inkább enyhén molett. Teljesen jó :) Nekem tetszik. Ámbár a mellette lévő kettő még jobban... Kib@szott ösztön... :)
Szóval se nem duci se nem csúnya. Szerintem szép :)
21F
2011. nov. 11. 15:08
3/27 A kérdező kommentje:
jó de nem csak szexre gondoltam. hanem járnátok-e egy ilyen lánnyal (nem kihasználás, mert jó fogdosni meg stb), hanem teszik-e nektek ez a testalkat?
4/27 menta34 válasza:
A deszka nem tetszik, a másik kettő jó:)
Azért tegyük hozzá, a kép direkt manipulált szerintem, hogy a harmadik nő legyen legvonzóbb. (tartás, színek, stb.). Ettől függetlenül tényleg rendben van, jöhetne :)
5/27 A kérdező kommentje:
másodiknak köszi.
szerintem az első nagyon vékony. nekem nem tetszik. a középső szerintem is a legjobb. :)
6/27 anonim válasza:
A középsőnek nagyon jó alakja van.
A harmadiknál vékonyabb lányok jönnek be nekem általában. De nem csak ezen múlik egy kapcsolat.
2011. nov. 11. 15:13
7/27 obivan válasza:
Azért az alkat nem minden! Ez nem a te képed. A képen szereplővel bármikor bármit - akármennyire manipulált a kép. Az alkathoz tartozik egy arc, egy kiállás stb. Azon kívül, kétlem hogy pontosan így nézel ki. Ha valaki teltebb, kerekebb, az nem jelenti azt, hogy azért tetszik, mert jó fogdosni (persze az is jó). Lássuk be, hogy sokkal nőiesebb az ilyen, mint a vékony, sportos kirakatbaba szerű divatlány. Persze az is lehet vonzó, de az már teljesen civilizációs - ezt nyomják belénk mindenhol és ezért bizonytalanok a lányok, ha nem barbibaba alkatúak. Ha küldesz saját fotót, pontosítok is! Ne legyél hitetlen, de ha tényleg kíváncsi vagy egy őszinte véleményre, akkor küldj képet bátran.
2011. nov. 11. 15:17
8/27 A kérdező kommentje:
oké, küldök majd priviben, jó? (amúgy az én testalkatom a középső és az utolsó közé esik. :)
2011. nov. 11. 15:20
9/27 anonim válasza:
"amúgy az én testalkatom a középső és az utolsó közé esik."
Az teljesen jó:)
2011. nov. 11. 15:23
10/27 anonim válasza:
Mindjart rosszul kell ereznem magam, mert vekony vagyok.Be durva...Amugy az osszkep a fontos. Bocsi, hogy idepofatlankodtam no letemre..:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!