Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek még elmegy, ha egy lánynak ilyen a testalkata vagy inkább vékonyabbat akartok? KÉP!
2011. nov. 11. 15:03
22/27 anonim válasza:
Gondoltam, hogy itt ezt fogják mondani... :D Már nem azért, de gyakorin mindenki azt mondja erre az alkatra, hogy hű de dögös, van rajta mit fogni, de nekem van kb 5-6 ilyen barátnőm és egyáltalán nem közelednek hozzájuk a fiúk élőben. Nekem a 2. alakom van szóval nem a csontsovány hanem van rajtam 2-3 kiló felesleg, de van egy barátnőm akinek meg az 1. (nagyon vékony, kis mellek, pici fenék) és neki sok pasija volt már és nagyon sokan akarnak is vele ismerkedni... 16/L
23/27 anonim válasza:
Fú, hát én dugnám, mint a lopott biciklit :D
24/27 anonim válasza:
már több kutatásban is bebizonyosodott, hogy nem a testalkat számít a férfiaknak, hanem az ARÁNYOK!
25/27 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
a második emberkének is átküldtem a képet.
2011. nov. 11. 19:32
26/27 anonim válasza:
19:32:
Megkaptam, válaszoltam is rá.
Ide is leírom azt amit PM-ben. Tökéletes alakod van, nem szorulsz bíztatásra. Ne az agyon fitnesszezett, szálkásra kondizott csajokról alkoss mintaképet. Ők csak a tökéletes ideál illúzióját keltik...
Amúgy az itt linkelt képen a 2. csajra hasonlítasz, nem a 3.-ra. :)
Az alakodra még a molett sem mondható, a csúnyától pedig baromi messze van. :)
21F
27/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megkaptam az üzidet!
Válaszoltam rá!
2011. nov. 11. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!