Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nálatok mennyit számít egy férfi testalkata randizáskor?
Hát én 21 vagyok, de válaszolok... Nekem nagyon. Amióta megtapasztaltam, hogy milyen fantasztikus érzés, amikor ránézek a páromra és vibrálok, annyira tetszik, nem vagyok hajlandó kevesebbel beérni. A túlsúlyos férfiak nem tetszenek, a vékonyakkal toleránsabb vagyok. Sajnálom, de nekem a túlsúlyos férfiak elpuhultak, a nagyon vékonyak pedig nem sugározzák magukról férfiasságot. Most lehet erre köpködni, hogy micsoda egy genya nő vagyok, de a test alapvetően formálható, férfiaknak pedig többnyire nagyon könnyen a különböző hormonális dolgok miatt. Heti két edzés elég ahhoz, hogy valakinek szép alakja legyen. Aki ezt nem tudja megtenni, az ne nézzen ferde szemmel arra a nőre, aki ezt nem tolerálja. Szerintem ez is beletartozik az önmagunkkal szembeni igényesség kategóriájába.
Egyébként mivel a fiatalabb korosztályt kérdezted, gondolom te is fiatal vagy. Engem, és a barátnőim túlnyomó részét fiatalként ez nem nagyon érdekelt. A felnőttkor, a válogatás lehetősége, és a tapasztalat miatt változott meg így a férfiakkal szemben támasztott külső elvárásom.
Egyébként jó időben vagy valószínűleg elkezdeni edzeni is, úgyhogy hajrá! Körülbelül 18 éves korig az izomsejtek közé nem fehérje épül be, (mint a felnőtteknél) hanem osztódnak a sejtek. Így nagy vonalakban igaz az, hogy ami izomzatot 18 éves korodig felszedsz magadra az nem, vagy nagyon nehezen fog eltűnni.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!