Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknál sokat számít egy fiú testalkata?
"Ahogy az első mondja. Én például beleszerettem egy csúnyácskább fiúba, akinek a teste sem valami kidolgozott, kis has, kis cici is befigyel. De mégsem kellettem neki:("
Akkor te sem lehetsz valami nagy szepseg, mar bocs...
nálam nem.
csak ne legyen hájpacni. mondjuk nekem még Jack Black is belefér :DDD valamiért nagyon megfogott :) pedig az ilyen testű pasikra már lehet inkább nemet mondanék, de kivételek vannak ;)
17/L
Hát vannak olyanok, akiknek sokat. Én egyesek (nők) véleménye alapján jóképűnek számítok, viszont fizikálisan eléggé eltunyultam az elmúlt években. Az elmúlt öt évben 2 kétéves kapcsolatom volt (a második még mindig tart) és nem csúnya, buta nőkkel, szóval én nem az olyanokat találom meg, akiknél sokat számít.
Szerintem csak azoknak számít túlnyomórészben a testalkat, persze a szélsőségeket mellőzve, akik egyszerűek, mint a barlangrajz. Én meg nem azokra bukom.
25/f
én soha nem értettem h lehet zsírgombócokat szeretni, én voltam hájas disznó, tetszettem is pár lánynak, de nekem más tetszett.
egyszerűen nem tudom felfogni, h lehet átkarolva a hurkákat fogni, a háj lötyögését látni, és mindenzt élvezni, mikor annyi jótestű és beképzelt férfi van a világon, mint én :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!