Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak mért nem adtok magatokra?
Na így már korrekt, Kérdező, ezzel kellett volna kezdened :) Ezekkel szerintem nincs is semmi baj. Nekem még tornásznom se kell, me' nem vagyok elhízva :DDD
Nem pesti vagyok, az esettanulmányaimat az ápolt (jobban mondva: a NEM ápolt) férfiakról itteni tapasztalatok alapján alkottam meg, nem tudom, a pesti pasasok milyenek. De ha ilyen rosszak a tapasztalataid, akkor lehet nem a fővárosban kéne keresgélned. Elvégre sehol nincs garantálva senkinek, hogy 4-5 kilométeren belül találja meg a nagy Ő-t...de ez csak egy szolid vélemény.
Már megbocsáss Kérdező, de 32 éves nő létemre mondom, nem attól igényes egy férfi, hogy úgy néz ki mint a bazári majom.Alap, hogy tisztálkodik, nem jár koszos, szakadt ruhákban.De hogy szolizzon, meg zöld legyen a haja, lehetőleg úgy zselézve mint a kakason a taréj?Köszi, de nálam nem ez az igényesség.
Imádom, hogy párom ingben jár, mindig jó arcszesz illat van az arcán, körmei tiszták, lehelete sosem büdös.És képzeld, nem 3000 forintos kínai cipőben jár, mert kényes ezekre a dolgokra.Nekem ennyi elég.
Ha elkezdene szoliba járni, meg herét vasaltatni, én már pakolnám is a cuccaim, költöznék el.
Az igényesség nem arról szól amit te elképzelsz.
Szörnyen ostoba vagy, emellett provokatív is a kérdésed.
#76 vagyok
Ha már itt tartunk...Én szeretem, ha egy férfi tud helyesen írni.Szerintem ezt tőlünk, nőktől is elvárják.Nos, a te helyesírásod csapnivaló, úgyhogy jobban tennéd tizenéves csitrilétedre, ha a házifeladattal foglalkoznál, majd este megnéznéd a tévémacit, aztán csicsika.Reggel suli.
Philip Zimbardo: Nincs kapcsolat - hová lettek a férfiak? c. könyvét ajánlom alapos tanulmányozásra.
Már ha van időd beugrani egy könyvesboltba két műkörmös között.
Kérdező, te egyszerűen csak ostoba vagy! Remélhetőleg kinövöd.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!