Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk/Férfiak mért nem adtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak mért nem adtok magatokra?

Figyelt kérdés
Azt látom, hogy tele van az ország csinos, igényes nőkkel, viszont a pasik pffff alig látok olyat megmozgatja a fantáziám vagy jó ránézni. És szerintem azok, akik azt hajtogatják, hogy "csak a belső számít", ugyanúgy olyan lányt szeretnének maguknak, aki tetszik nekik külsőre, csak magukat akarják "menteni" ezzel. Mért van, hogy azt hiszitek, hogy már az is nagy dolog, ha ápoltak vagytok 2016-ban?
2016. okt. 13. 01:14
 71/109 anonim válasza:
Szegény lányt hagyjátok már békén! csak egy ártatlan kérdést tett fel mert kíváncsi volt nem érdemli meg hogy piszkáljátok! És amugy igaza van!.
2016. okt. 13. 03:49
 72/109 anonim ***** válasza:

Na így már korrekt, Kérdező, ezzel kellett volna kezdened :) Ezekkel szerintem nincs is semmi baj. Nekem még tornásznom se kell, me' nem vagyok elhízva :DDD

Nem pesti vagyok, az esettanulmányaimat az ápolt (jobban mondva: a NEM ápolt) férfiakról itteni tapasztalatok alapján alkottam meg, nem tudom, a pesti pasasok milyenek. De ha ilyen rosszak a tapasztalataid, akkor lehet nem a fővárosban kéne keresgélned. Elvégre sehol nincs garantálva senkinek, hogy 4-5 kilométeren belül találja meg a nagy Ő-t...de ez csak egy szolid vélemény.

2016. okt. 13. 03:49
 73/109 A kérdező kommentje:
Nem kamu a kérdés amúgy.
2016. okt. 13. 03:57
 74/109 anonim ***** válasza:
0%
Ez a lány elég kamu szagú! És sértegeti a férfiak hitteleségét egy férfi legyen férfi és ne legyen cicafiú!.
2016. okt. 13. 04:06
 75/109 anonim ***** válasza:
34%
A körmömet magam vágom, a hajammal fodrászhoz megyek, fogat reggel meg este megmosom, kézmosás...nem értem van aki nem mos kezet étkezés előtt, ganézás után? Érdekes ez igy a 21. századi Pesten. Szoli. Jó, előnyben vagyok, mert hapsi vagyok, ledobom a pólót megsüt a nap, ha arra van igéyem. Borotválkozás. Szakállas vagyok, azt vágom fazonra, ez áll jól. Nem értem ezen mi az igéytelen. Ruha. Azt veszem fel elsősorban ami kényelmes, tartós és tetszik, ezzek csak az a baj, hogy erröl általában arra asszociálnak, hogy Szalacsi bácsi túxaros gumicsizmában, munkás gatyában, szakadt pufajkában és svájcisapkában. Ha az "adok magamra" azt jelenti, hogy mással töröltetem a fenekem, pénzért, akkor igen, igénytelen vagyok. Amúgy sajnálom, hogy nem éred el a lábad/kezed és pedig maniért kell kűröztetned. Azt hogy napérzékeny vagy. És, hogy külön még esetleg műkörmöt is kell építtetned, mert nincs igazi, vagy mert derogál fizikai munkát végezni. ;)
2016. okt. 13. 04:19
 76/109 anonim ***** válasza:
6%

Már megbocsáss Kérdező, de 32 éves nő létemre mondom, nem attól igényes egy férfi, hogy úgy néz ki mint a bazári majom.Alap, hogy tisztálkodik, nem jár koszos, szakadt ruhákban.De hogy szolizzon, meg zöld legyen a haja, lehetőleg úgy zselézve mint a kakason a taréj?Köszi, de nálam nem ez az igényesség.

Imádom, hogy párom ingben jár, mindig jó arcszesz illat van az arcán, körmei tiszták, lehelete sosem büdös.És képzeld, nem 3000 forintos kínai cipőben jár, mert kényes ezekre a dolgokra.Nekem ennyi elég.

Ha elkezdene szoliba járni, meg herét vasaltatni, én már pakolnám is a cuccaim, költöznék el.

Az igényesség nem arról szól amit te elképzelsz.

Szörnyen ostoba vagy, emellett provokatív is a kérdésed.

2016. okt. 13. 06:11
 77/109 anonim ***** válasza:
39%

#76 vagyok

Ha már itt tartunk...Én szeretem, ha egy férfi tud helyesen írni.Szerintem ezt tőlünk, nőktől is elvárják.Nos, a te helyesírásod csapnivaló, úgyhogy jobban tennéd tizenéves csitrilétedre, ha a házifeladattal foglalkoznál, majd este megnéznéd a tévémacit, aztán csicsika.Reggel suli.

2016. okt. 13. 06:17
 78/109 zgyzgy ***** válasza:
71%

Philip Zimbardo: Nincs kapcsolat - hová lettek a férfiak? c. könyvét ajánlom alapos tanulmányozásra.

Már ha van időd beugrani egy könyvesboltba két műkörmös között.

2016. okt. 13. 06:28
 79/109 anonim ***** válasza:
34%
Neki könyvesboltba?!Ne nevettess kora reggel...Ha egy helyesírási szótár nem akadt még a kezébe, gondolod betéved egy könyvesboltba?Szerintem csak kívülről látott olyat.
2016. okt. 13. 06:33
 80/109 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező, te egyszerűen csak ostoba vagy! Remélhetőleg kinövöd.

26N

2016. okt. 13. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!