Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Ti tetováltatnátok magatokra egy kis nefelejcset?
A barátommal közös tetoválást szeretnénk. Nekem eszembe jutott a nefelejcs, mert szerintem az egész "legenda" ami körülötte van nagyon szép. (A középkorban a hűség jeleként adták ezt a virágot egymásnak a szerelmesek, és állítólag segít kapcsolatban maradni a szeretteinkkel.)
A barátom azt mondja, hogy jó ötlet, de szerinte nagyon lányos.
Ti is így gondoljátok? Szerintem csak azért, mert ez egy virág, egyáltalán nem azt jelenti, hogy csak lányok tetováltathatnák magukra.
Ti mit gondoltok? Szerintetek is lányos, vagy ti tetováltatnátok ilyet szívesen?
19L
Nem, bár én semmit nem tetováltatnék magamra. Közöset meg pláne nem.
A középkori történetet pedig 100-ból jó ha 1 ember ismeri, senki nem fog arra asszociálni.
Csak rajta, legalább lesz min röhögnie a környezetednek, amikor szétmentek. Van egy ismerősöm, aki magára varratta a csajának a nevét, aztán rá 2 hétre szakítottak, csóri gyerek meg azóta is magán hordja.
Amúgy igen, lányos és nyálas, ha szét akarod rombolni a férfiasságát, akkor jó az ötlet, máskülönben meg bőven elég egy nyaklánc egymás neveivel, legalább azt el lehet tüntetni, miután szakítotok és nem kell magatokon hordani az ostobaságotok emlékét.
Ne kérj tőle ilyet ha nem akarja. Ez azért elég permanens dolog, ha nem tetszene neki, akkor ne erőltesd rá az akaratod.
Mindegy mi mit gondolunk, az számít igazán, hogy szerinte lányos. Egyébként szerintem is lányos. 31F
Nyilván nem erőltetem, ha ő nem akarja. Majd találunk valami mást, ami mindkettőnknek tetszik :)
Ja és a 2-esnek: Nem fogunk szakítani, főleg nem a közeljövőben. Már 2 éve együtt vagyunk, nagyon sok mindenen átmentünk ketten, nemsokára össze is költözünk, és már a baba is tervben van :)
De beszéltem vele erről amúgy, hogy mi lenne, ha mégis egyszer szakítanánk, és azt mondta, hogy akkor se bánná, hogy van egy közös tetkónk, mert nem akar elfelejteni soha, még akkor se, ha szakítanánk egyszer.
Csak azért írtam ki a kérdést, hogy megtudjam, hogy mások szerint is lányos-e.
Nem, nem lányos.
Nincs olyan, hogy lányos tetoválás.
Ha én szálkásan lennék 90-100 kiló, kopasz lennék és lenne rajtam egy rózsa virág pl. a kislányom miatt akkor már nem lennék férfias? Jézusom emberek..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!