Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak! Magatokra tetováltatn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Magatokra tetováltatnátok a feleségetek, párotok nevét?

Figyelt kérdés
A kérdés adott: ha a válaszotok nem, rövid indokot is kérnék. Plusz kort, és hogy mióta vagytok a párotokkal.
2014. máj. 21. 17:40
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
89%

Nem, főleg barátnőét nem. De szerintem feleségét sem.

Barátnő nem tart örökké. És a házasságnak is lehet válás a vége. De egyébként sem szeretnék tetoválást.

Viszont ha valaki tele van tetoválva, ott elfér ez is, és majd átjavítják valamire, ha vége :)

2014. máj. 21. 17:45
 2/31 anonim ***** válasza:
63%
a férjem magára tetovàltatta egy idézettel együtt, ahogy én is az övét. 17 év házasság után :)
2014. máj. 21. 17:46
 3/31 anonim ***** válasza:
63%
Igen ,az övét is és a lányunkét is ;) ! 33/F / 12 éve vagyunk együtt /
2014. máj. 21. 17:47
 4/31 anonim ***** válasza:
89%
Nem, és hál istenek a nejem ki is jelentette, hogy ha a nevét magamra tetováltatom, leüt a serpenyővel..:)
2014. máj. 21. 17:48
 5/31 anonim ***** válasza:
64%

Nem, mert nem ezzel fogom kifejezni az örök összetartozást, hanem azzal, hogy évek múltán is ugyanúgy szeretem, és ki is mutatom.

A tetoválást amúgy is ostobaságnak tartom. Más viselje, de én magamra nem varratnék semmit.

2014. máj. 21. 17:49
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vagyok. Lemaradt: 4 év, hamarosan házasodunk. 30 éves vagyok.
2014. máj. 21. 17:50
 7/31 anonim ***** válasza:
19%

2. es,megírod mi volt az az idízet, ha gondolod, priviben is?

Én nő vagyok, és jól esne,ha a férjem magára tetováltatná a nevét, mi már 27 éves házasok vagyunk.2 éve tetováltatott magára egy kutyafejet,szép lett, mind a 2 en szeretjük.

2014. máj. 21. 17:52
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok de sem én sem a párom nem tetováltatná magára a nevünket. Van tetoválásunk,de egymásra utalót sem akarunk.
2014. máj. 21. 17:54
 9/31 anonim ***** válasza:
53%
Mi is megbeszéltük párommal, h egymás nevét nem tetováltatjuk magunkra, mert soha nem tudhatjuk, h mit hoz a jövő. 7 éve vagyunk együtt, van egy közös gyermekink is, az ő nevét szeretném, mert ő az én vérem és amíg világ a világ ez így is marad. De páromat bármikor elveszíthetem, akármennyire is érezzük erősnek a kapcsolatunkat...
2014. máj. 21. 18:00
 10/31 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat:)

Kíváncsiságból tettem fel a kérdést, mert fél évvel az esküvőnk után a férjem tetováltatta az alkarjára rovásírással a nevemet. Én viszont nagyon félek a fájdalomtól, és ezért azóta sem mertem....pedig szeretném megcsináltatni kisebb változatban a csuklómra.

Akinek van tetkója... esetleg nincs olyan hely, ahol érzéstelenítéssel csinálják?

2014. máj. 21. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!