Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Magatokra tetováltatnátok a feleségetek, párotok nevét?
Nem, főleg barátnőét nem. De szerintem feleségét sem.
Barátnő nem tart örökké. És a házasságnak is lehet válás a vége. De egyébként sem szeretnék tetoválást.
Viszont ha valaki tele van tetoválva, ott elfér ez is, és majd átjavítják valamire, ha vége :)
Nem, mert nem ezzel fogom kifejezni az örök összetartozást, hanem azzal, hogy évek múltán is ugyanúgy szeretem, és ki is mutatom.
A tetoválást amúgy is ostobaságnak tartom. Más viselje, de én magamra nem varratnék semmit.
2. es,megírod mi volt az az idízet, ha gondolod, priviben is?
Én nő vagyok, és jól esne,ha a férjem magára tetováltatná a nevét, mi már 27 éves házasok vagyunk.2 éve tetováltatott magára egy kutyafejet,szép lett, mind a 2 en szeretjük.
köszönöm az eddigi válaszokat:)
Kíváncsiságból tettem fel a kérdést, mert fél évvel az esküvőnk után a férjem tetováltatta az alkarjára rovásírással a nevemet. Én viszont nagyon félek a fájdalomtól, és ezért azóta sem mertem....pedig szeretném megcsináltatni kisebb változatban a csuklómra.
Akinek van tetkója... esetleg nincs olyan hely, ahol érzéstelenítéssel csinálják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!