Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá ha a feleségetek vagy akár a férjetek) napi 4-5 órát az exével töltene hónapokig egy projekt miatt?
Ha képesek együtt dolgozni, akkor miért ne? Nyilván nem ok nélkül váltak el, szóval nem hiszem, hogy féltékenykedni kéne emiatt, ez csak munka.
Az én szüleim is szoktak együtt dolgozni, mivel azonos területen tevékenykednek, és már nagyon régóta elváltak. Nincs ezzel semmi gond, nincsenek rosszban, jól dolgoznak együtt és egyikük párja sem féltékeny.
Ahhoz, hogy valakivel együtt dolgozz, nem kell a párdonak öt jó embernek tartani, vagy bármiféleképpen is pozitivnak gondolni.
Ebben az esetben ö egy munkatárs, mint minden másik.
Az ex sokkal kevésbé lehet "veszélyes" egy kapcsolatra nézve, mint bárki más, elvégre nem véletlen, hogy idöközben ex.
Az ex a ex.
Van akivel nem BÍRNÉK dolgozni, de az más kérdés.
Ha 10 éve vége... hát az már nemigen élő dolog, sehogy se.
Saját példám: én 12 év után váltam el immáron majdnem harmadik éve, de kapcsolatban maradtunk. Tegnap például az új barátnőjéről panaszkodott.
Én azóta gyűrűs menyasszony vagyok, boldog párkapcsolatban élek.
Ha együtt kellene dolgozni az exemmel, szívesen tenném, nem haraggal váltunk el. De nem tudok rá férfiként tekinteni, még a lábam sem remeg tőle többet. Elképzelni sem tudnám, hogy megcsókoljon, de nem is akarom.
Szóval én magamról tudom, hogy nem lépnék félre az exemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!