Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan élitek meg, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan élitek meg, hogy a férjetek/ feleségetek munkamániás?

Figyelt kérdés
Ősszel voltunk három éves házasok, előtte két évet éltünk együtt, valahol mindig tudtam, hogy ilyen, de már nem nagyon bírom. Talán nem is a hiánya a baj, meg hogy minden rám marad, hanem az a megalázottság, hogy a munkája mindig fontosabb lesz... Van/ volt valakinek ilyen párja? Férfiak válaszára is kíváncsi vagyok...
2013. dec. 13. 20:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%
Ah, az exem ilyen volt. Elég hamar meguntam, és elgondolkoztam, hogy ilyen embernek szüljek gyereket? "Miért nincs itt soha az apukám?" Na nem. :)
2013. dec. 13. 20:44
 2/13 anonim ***** válasza:

a bnőm értékeli az ilyen párját, mert ez mellett megbízható, nyugodt, családcentrikus, gyereket is vállalnak, habár a férfit ezért hagyta el a volt asszony

az én párom is ilyen, én mindig kicsi erős terminátornak hívom, én felnézek rá, mert sokkal többre becsülöm mint pl msgam, hogy hol van munkám, hol nincs, állandóan úszok.

2013. dec. 13. 20:58
 3/13 anonim ***** válasza:
Az èn fèrjem ilyen. Kèt gyereket vàllaltunk, de nagyon ki vagyok màr. Ràm marad minden, mellette mèg anyós após cseszegetèse, ès besokalltam. Törődès, az nulla, mondjuk nincs is rà idő, mivel sosincs itthon. Nincs anyagi problèmànk ez igaz, de nagyon eltàvolodtunk egymàstól, èsnem vagyok boldog így. Èn is vàgynèk màr arra, hogy velem is törődjön. De így nem tudom mi lesz velünk. Pont ma volt nàlam a csúcspont, kijött minden ideg, egèsz nap enni sem bírtam. Ja ès fèl óràja jött haza reggel hattól :(
2013. dec. 13. 21:11
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem örülj neki, hogy eltart a férjed. Ha nem lenne, nem volna mit enned. Talán ennyit erről.
2013. dec. 13. 21:24
 5/13 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy szerintem eddig az egyetlen férfi válaszadó vagyok, de van egy olyan gyanúm, hogy a többi férfi válaszadó is hasonlókat ír majd "munkamánia" témában.
2013. dec. 13. 21:26
 6/13 anonim ***** válasza:

Senki nem mondta, hogy eltart, ràadàsul a gyerekeket ketten vàllaltuk. Gondolom te vagy az a fajta fèrj, aki ezt a legelső alkalommal a felesège kèpèbe vàgja. Itt most arról van szó, hogy a munka mindenekelőtt, akàr a család rovàsàra is? Biztos tèged nem kèrdez

a kisfiad, hogy miért nem vagy màr itthon a negyedik hètvègèn??

2013. dec. 13. 22:19
 7/13 A kérdező kommentje:
Engem sem tart el senki, bár nem keresek sokat pedagógusként, megélnék belőle. Már nagyon sokszor eljátszok a gondolattal, hogy mivel szeretem, szerelmes vagyok, nagyon fájna egy darabig, de nem kínlódok ezzel, szakítok. Nagyon nagy dilemmában vagyok. Nálunk nincs még gyerek, nem tudom, hogy megváltozna e a helyzet. Érzem, hogy szeret, de ma reggel is elment, tegnap 10 óra volt, hogy hazajött. Szeptember óta nincs egy olyan hétvégénk, hogy ne dolgozott volna. Kötetlen munkaidős, az a baj... Hétköznap én fáradok el, hétvégén meg ő. Egy bevásárlást, egy ünnepet nem tudunk megülni. Látom, rendesen látom, hogy érti mi a baj, de akkor is elmegy. A fát is én veszem majd meg... mint ahogy anno a díszeket, a fényt... ahogy egyedül gyújtom meg vasárnaponként azt a gyertyát... És hogy mikor bújtunk össze utoljára? azt is szeptemberben, hol én vagyok fáradt, hol ő...
2013. dec. 14. 08:27
 8/13 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez ment évekig.Most inkább visszamennék abba az időbe és örülnék.Mert mára ott tartunk,hogy aludni sem jár haza,olyan munkát vállalt.Szóval azt mondom tegyétek össze a két kezeteket,hogy este 9 meg 10 fele OTTHON van,mert látjátok lehetne rosszabb is.:(
2013. dec. 14. 08:45
 9/13 anonim ***** válasza:
Van a környezetemben több család ahol hasonló a helyzet. Én azt látom, hogy nagyon nehéz így élni, mert a valódi kapcsolat egyre csökken a családtagok közt, és idővel eléri a nullát. A feleségek nem boldogok ebben a helyzetben, de ahol már több gyerek van, nincs lehetőségük változtatni ezen. Nem tudják eltartani magukat egyedül, ezért beletörődnek. Szerintem ha ez már most is zavar, keress mást, mert javulni nem fog. (Sőt ahol két gyerek sír és hisztizik időnként,mondjuk a megszületésük utáni 3-5 évig minimum, az még jobban a munkába hajszolja, még az egyébként lelkiismeretes apákat is, tisztelet a kivételnek).
2013. dec. 14. 10:37
 10/13 A kérdező kommentje:
Olyan nehéz ez, mert közben annyira szerelmes vagyok, annyira várom, hogy hazajöjjön, hogy itt legyen... és olyankor annyira jó, és azt is tudom, hogy ő szeret, ezt az ember érzi szerintem, csak közben olyan feladatokat lát el, amik a társadalom számára hasznosak, és utálom magam, hogy önző vagyok, mert tudom, hogy rengeteg embernek segít. Ő egy nemzetközi, karitatív szervezetnél középvezető, és ilyenkor is terepen van, tudom, hogy a munkája nagyon hasznos, és hogy nemes dolgot csinál, de itthon meg mindegy tönkremegy... Majdnem a Fülöp- szigeteken van, épp hogy tudott maga helyett mást keresni, ez az élete, nem én. :( ez egy részről, számomra szomorú, más részről felnézek rá és a legjobb embernek tartom a világon, csak áh... értitek? Van egy férjem, aki egy nagyon jó ember, akinek a mindene, hogy emberek tízezrein segít, én meg szombat délelőtt, amikor fát akartunk venni, itt picsogok a gép előtt, hogy hiányzik nekem... gyönyörű vagyok, nem hogy megbecsülném, de nem tudom... nekem is szükségem van rá...
2013. dec. 14. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!