Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha a feleségeteknek, párotoknak van ellenkező nemű barátja (haverja), és kettesben találkoznak, elvárjátok, hogy a feleségetek, párotok előre szóljon erről? Vagy elég ha utólag elmeséli?
Ha elöre megbeszélték, akkor ha akar, szól - föként azért, hogy ne tervezzek valami közös programot, ha valami váratlan dolog, akkor természetesen nem kell elöre szólnia.
Utólag sem KELL elmesélni, csak ha éppen szóba kerül.
Nem vagyuk egymásnak tulajdonai, és nem tartozunk elszámolni mindennel.
Természetesen a hüség alapdolog, de önként, nem azért, mert a másik ellenöriz.
Aki ilyen miatt féltékeny, azzal egy percig nem maradnék együtt. Egy kapcsolat számomra a feltétlen bizalomra alapul.
Ezek szerint a párom hihetetlen toleráns, én igenis féltékeny lennék ha nővel kettesben menne bárhova. Akár előre akár utólag szólna róla. A párom prédikál a kutya-macska barátság nincs szövegről, úgyhogy nincs miről beszélnünk erről. Ő nem igényli, hogy nővel tartsa a kapcsolatot, és tekintettel van rám, hogy én nem örülnék neki, ha női barátai lennének, úgy értem közeli barát.
Szerencsés vagyok, hogy ilyen a párom!(a fent emlitett válaszoló szóba se állna velem:-) )
Köszönöm a válaszokat, mindegyik hasznos volt:)
Én előre szóltam a férjemnek, hogy valószínű találkozni fogok a volt osztálytársammal, akivel a suliban jóban voltunk. Látásból még ismerik is egymást.
Viszont a férjem még a kapcsolatunk elején 8 hónap körül féltékeny volt rá.
Most már azt mondja, hogy nem az. Csak annyit kér, hogy ha megbeszélt találkozóról van szó, akkor előre szóljak.:)
Csak mert volt olyan, hogy teljesen véletlenül futottam vele össze. (Utólag azt is elmeséltem.)
Lehet lepontozni, de eredendően igazi barátság férfi és nő között nincs.EGyszerűen azért mert nem lehet, ez belénk van kódolva, lehet okoskodni hogy nem így van, de sajnos így van. Ezért a féltékenység ebben az esetben teljesen normális dolog.
Pl: Az exemnek volt egy nagyon jó barátnője annak férje és gyereki, összejártunk grillezni, beszélgetni, végül kiderült, hogy a nő gyűlöl engem, mert végig szerelmes volt az exembe, hiába a család...
Mi is előre szólunk a másiknak mindenről.
Nekem van egy egyetemi fiú évfolyamtársam, akivel évente kb. 2-szer szoktam találkozni előre megbeszélten, mivel más városban lakunk. Elfogadta a párom, sosem volt ebből gond. Neki is vannak női ismerősei, de nem jellemző, hogy kettesben találkozna velük, inkább társasággal együtt, ahová sokszor én is megyek.
Nekem úgy tiszta, hogy előre megbeszéljük, hogy kinek mik a programjai, tervei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!