Heti egy éjszaka a nagyszülő vigyáz a gyerekekre, míg a szülők kettesben vannak. Szerintetek ez sok vagy normális?
Engem a nagyszüleim neveltek fel! :)
Anyával meg csak találkozok. Ő meg van a férjével. xD
Nem értem miért lenne baj...
Ha a nagyszülők örülnek az unokának, a gyerkőc is szívesen megy, akkor a szülők is tudnak egymással foglalkozni. Nem attól jó szülő valaki, aki 18 évig össze van nőve a gyerekkel.
3-as!
nekem három unokám van, de pirosbetüs ünnep, ha velük lehetek. hiába kérem nem adják.
pedig aztán nem vagyok egy mumus. aki ismer tudja!!!
ha velem volt a nagyobbik ének,mese,zenehallgatás,játék, volt minden. IMÁDOM!!!! Az ikreket néhanapján vigyázom, mig anyuka körmöshöz megy(((
Sajna.
Ha kérik mindig boldogan megyek. SŐT!!!
Voltak időszakok, mikor szét voltak esve, felajánlottam, hogy menjünk el együtt nyaralni. (NEM EGY HÁZBA, AKÁR MÁSIK VÁROSBA IS!!!!!!!! HA UGY AKARJÁK!!!)
amig ők magukkal vannak elfoglalva pár órát, vagy turáznak, kirándulnak, addig figyelnénk a gyerekekre. amint megjönnek mi eljövünk és maradnak maguk.
nem kellett. inkább mindennaposak voltak a veszekedések stb. De kezdenek rájönni, hogy azért saját magukat kizsigerlni utolsó morzsáig hülyeség.
NEKEM NE MONDJA SENKI, HOGY (PERSZE, CSAK HA A NAGYSZÜLŐ MÁR NEM AKTIV) HETI EGY NAP EGY FIATAL PÁRNAK NEM AJÁNDÉK.
Nem azért, mert utálnák a gyereküket stb, de a zavartalan együttlétnek nincs párja.
Nagymama nem dolgozik, nagypapának irodai munkája van. 55 és 57 évesek.
A gyerekek 3 és 7 évesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!