Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjek, ti észreveszitek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjek, ti észreveszitek, hogy a feleségetek boldogtalan, ha nem szól, nem beszél róla?

Figyelt kérdés
2013. szept. 7. 11:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém akkor vette észre amikor kértem,hogy váljunk el.Addig csak nézte a tévét.
2013. szept. 7. 11:45
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Aki igazán,oda figyel a feleségére és érdekli,hogy mi van vele az észre veszi! :)
2013. szept. 7. 11:57
 3/20 A kérdező kommentje:
Én is így érzem. Ha szólok valamiért, nem tudjuk megbeszélni, megsértődik, bármivel megtámad, csak, hogy ne kelljen arról beszélni, amit felhoztam, és szerinte nincs is alapja azoknak, amiket én meg akarok beszélni. Anyagiakról tudunk, de érzelmi dolgokról soha. Kikerüli. Úgy érzem, nem vesz komolyan, mintha a bolhából csinálnék elefántot, stb. Ha meg nem szólok, akkor úgy veszi, minden oké. Egy kérdés erejéig észreveszi, ha rossz a kedvem, mélyen magam alatt vagyok, meg jön az, hogy ne legyek ilyen, aztán annyi. Tényleg annyira el van foglalva magával, hogy nem tűnik fel neki, mennyire boldogtalannak érzem magam? Pedig elég éles a kontraszt, mert a gyerek mellett nem mutatom, de ahogy letettem, szakadok magamba.
2013. szept. 7. 12:12
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Persze, észreveszem...

Multkor is mondtam neki- Látom rossz kedved van, mi a baj?

Mire a válasz - Semmi!

-Hmm, akkor tévedtem!

Ezzel csak azt akarom mondani, ahogy egy párkapcsolathoz, úgy egy párkapcsolati probléma megoldásához is két ember kell!

-Nem igaz, hogy nem veszed észre, hogy valami bajom van!

-Hát észrevettem, ezért kérdeztem, hogy mi a baj, de hát azt mondtad "semmi!"...

2013. szept. 7. 12:13
 5/20 anonim ***** válasza:
0%

kit érdekel? asszony verve jó.

ráadásul:

ha a boldogtalan embert verik, boldog lesz amikor abbahagyják.

2013. szept. 7. 12:17
 6/20 anonim ***** válasza:

Amikor elkezdtem írni a válaszomat, még nem volt a kérdező hozzászólása, tehát csak a saját tapasztalatomból tudtam írni, persze így más fekvése van a dolognak.

Bár arra tényleg nem tudok mit mondani, hogy ami szerinte fontos lenne, de a férje szerint lényegtelen, az valójában mennyire fontos.

Tehát ha szerinted fontos, akkor magyarázd el neki, hogy miért tartod annak és kérd meg, magyarázza el, szerinte miért nem az.

Lehet hogy csak kínos neki a téma. Hidd el a férfiak sem olyan érzéketlen állatok, mint amilyennek sokszor le vannak írva.

2013. szept. 7. 12:19
 7/20 anonim ***** válasza:

Néma gyereknek!

Legyen a férfi gondolatolvasó, ne beszéljétek meg a problémákat.

2013. szept. 7. 13:06
 8/20 A kérdező kommentje:

A kérdésben a "nem szól, nem beszél róla" már az az állapot, amibe jutottam, miután az nem volt jó, ha szóltam. Egyszer a hangsúly volt baj, másszor másra terelte a témát, és nem volt hajlandó visszatérni az eredetire.

Hogy mik? Például, hogy miért kell könyörögnöm egy ölelésért, pusziért, miért mindig nekem kell menni és "beszerezni", mikor ő meg szabályosan kikerül - és a fizikai kontaktus mindkét félnek jót tesz, és 10 másodperc az egész. De nem. Biztos én tehetek róla, mert ilyenkor jön, hogy tettem róla, hogy kikerüljön, pedig nem, vagy ha igen, ő aztán semmit nem kommunikál felém.

Ha megkérdi, mi baj, nem válaszolok, hogy semmi, hanem elmondom, akkor sem történik semmi. Akkor sem, ha miatta van, még besértődik, hogy őszintén elmondom.

Ha csak úgy vagyok, kikerül, nem veszi észre, hogy van-e valami, vagy ritkán, de inkább nem akarja észrevenni, nem akar ezzel foglalkozni. Nem ilyen volt, más volt, de eltávolodtunk, ami szemmel láthatólag neki éppen kényelmes, cseppet sem zavarja.

Már nem szólok, mert nem tudjuk megbeszélni, falra hányt borsónak tartom már az egészet.

Tényleg fogalmam sincs, mit lehet ebből a helyzetből kihozni, mert úgy tűnik, neki mindegy, csak hagyjam békén. Meg legyek nyugton. Meg küppedjek bele, mint ő.

2013. szept. 7. 13:40
 9/20 anonim ***** válasza:

Az enyém akkor vette észre,mikor már egy betegségem miatt annyira görcsöltem,hogy főzni,takarítani sem tudtam,erre megkaptam,hogy nem vagyok halálos beteg ( 5 hónapig hasmenéssel,görcsökkel járó vastagbél gyulladásom volt),hogy ne tudjak itthon tevékenykedni...

Szakítottam,és nem bánom,mert így lettem boldog.

Mi az hogy gondolatolvasónak kell lennie egy pasinak?

Ne legyen az,de egy igazi férfi(nem egy lusta közömbös pocs) törődik a nővel,és észreveszi ha nem boldog,nem kell neki kérvényt benyújtania,hogy méltóztasson törődni vele....

2013. szept. 7. 14:10
 10/20 anonim ***** válasza:

"-Nem igaz, hogy nem veszed észre, hogy valami bajom van!

-Hát észrevettem, ezért kérdeztem, hogy mi a baj, de hát azt mondtad "semmi!"..."

Nem feltétlenül a nővel van a gond!

Ha a párom beteg volt,vagy lázas,én szó nélkül bevittem neki a teát,a gyógyszereit,a reggelijét az ágyba,nem kérdezgettem,hogy "mi bajod,mit segítsek?"

Szerintem egy komoly kapcsolat esetében,ha két fél ismeri egymást,vagy a másikat,és hosszabb ideje élnek/vannak együtt,legalább tippelni csak tud,hogy mi bántja......

2013. szept. 7. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!