Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek, ti észreveszitek, hogy a feleségetek boldogtalan, ha nem szól, nem beszél róla?
Én speciel anno akkor válaszoltam,hogy "semmi bajom",mikor tudtam hogy ha leülök,és elmesélem neki,akkor a tökéletes érdektelenség jellemzi a kommunikációt,vagy megkapom,hogy "ja,csak ez,akkor oké!"
Vagy "mit stresszelsz ezen,mit vagy úgy kiakadva?"
Aztán egy idő után már megtartottam magamnak a gondjaimat (persze az övével hogy képzeltem hogy nem foglalkozok kellőképp),de ez a múlt,hál istennek a jelenlegi páromnak nem kell kiírnom a homlokomra,hogy "bajom van",észreveszi,és ha tud,segít,még ha egy öleléssel is....
Ja!
És nem gondolatolvasó,legalább is nem tudok róla....
Természetesen a "mi a baj" kérdés nem olyankor hangzik el, amikor lázasan fekszik az ágyban és nem tud felkelni!
Nyilvánvaló, hogy ilyenkor odavisszük neki a teát, a reggelit és megteszünk mindent amit lehet hogy meggyógyuljon!
De amikor a nő úgy gondolja (Ezek szerint a nők a gondolatolvasók), hogy csak "érdektelenség" lesz a válasz akkor jön az, hogy "semmi baj nincs"
Viszont ha nincs, akkor NINCS!
Ebben az esetben ne legyen folytatás és szeressük egymást!
Ha viszont baj van, akkor azt őszintén beszéljük meg, főleg ha mindkét félnek van rá igénye!
Ha ez csak az egyik félről mondható el (mármint az őszinteség), akkor megette a fene az egészet!
De amikor a nő úgy gondolja (Ezek szerint a nők a gondolatolvasók)
mennyire megy az értő olvasás?
én feketén-fehéren leírtam,hogy tapasztalatból tudtam,hogy milyen választ fogok kapni
ki beszél már megint gondolatolvasásról?
ez a mániád,vagy mi?
Értő olvasás???
Először is feketén kéken... ;) (nem kell mindent véresen komolyan venni!) ;)
Másodszor:
"Én speciel anno akkor válaszoltam,hogy "semmi bajom",mikor tudtam hogy ha leülök,és elmesélem neki,akkor a tökéletes érdektelenség jellemzi a kommunikációt,vagy megkapom,hogy "ja,csak ez,akkor oké!"
"...tudtam..." A tudás szubjektív dolog!
Szó nincs tapasztalatról! (tényleg nem akarlak idegesíteni, hiszen nincs rá okom, csak szeretném hogy a kérdező előtt is nyilvánvalóvá váljon, hogy kizárólag mindkét fél őszintesége a járható út!)
Persze vannak olyanok, akik minden mozdulatát ismerik a másiknak és ők tényleg irigylésre méltók. Sajnos nagyon sokan nem mondhatják ezt el magukról!
Bocs ha valakit megbántottam ezen a nyárvégi szép napon! ;)
ma 15:53
Nekem sem kenyerem a vita/veszekedés!
De maradjunk annyiban,hogy vannak olyan férfiak,akik nem is akarják megérteni a nőt/feleségüket.....
Csak udvariasságból megkérdezik,hogy "mi bajod?",hogy azért mégse tűnjön hogy teljesen érdektelen....nem azt mondom h ez az általános,vagy h te is ebbe a kategóriába tartozol,csak hogy ilyen is van,na.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!