Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből érzitek, hogy férjetek/feleségetek szeret titeket?
Milyen szavakból, tettekből?
És mi az amivel nagyon meg tud bántani?
Kérlek ne azt írjátok, hogy egyszerűen csak tudom, hanem azt hogy miből. :)
Minden mozdulatával, tettével ezt igazolja, főleg ahogy rámnéz...
Amikor nem mond el dolgokat, mert ő nem tartja fontosnak..
Elvisel.
Ez azért komoly szint.
Meg persze kedves és aranyos, mindenféle téren. Megbántani nem szokott (pedig engem könnyű, csak pofátlanabb típusnak kell lenni, aki nem tiszteli a szabadságomat és nem hagy olyannak lenni, amilyen vagyok), legfeljebb a kicsit más nézőpontunk miatt mondhat olyat, ami nekem rosszul esik, de akkor is fényévekről látszik, hogy csak nem érti.
Abból,hogy 17 éve itt van mellettem pedig nem vagyok egyszerű eset!:) Ja és ennyi idő után is ha éjjel fázok és ráz a hideg,a legmélyebb álmából is képes megébredni és átölelni,hogy megmelegítsen!:)
Az meg alap hogy feltétel nélkül megbízik bennem és ő se ad sose okot a bizalmatlanságra!
Én pl. abból, hogy épp mot regisztrál paypalra, csak azért, hogy szülinapomra megvehesse azt az álomkörömlakkomat, amit kinéztem magamnak, de nem kapható Magyarországon, és csak paypallal megoldható jelenleg a dolog. Egész nap ennek járt utána, és most regisztrál.
plusz onnan, hogy megengedte, hogy legyen kutyám, holott ő nem is akart, persze azóta már imádja ő is.
Meg abból, hogy mondja. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!