Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miből érzitek, hogy férjetek/f...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből érzitek, hogy férjetek/feleségetek szeret titeket?

Figyelt kérdés

Milyen szavakból, tettekből?

És mi az amivel nagyon meg tud bántani?

Kérlek ne azt írjátok, hogy egyszerűen csak tudom, hanem azt hogy miből. :)

2013. aug. 25. 15:05
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Ha rám néz.
2013. aug. 25. 15:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szeret velem beszélgetni. Bármi van, először hozzám rohan, hogy átbeszéljük a dolgot. Sosm dönt nélkülem, nemcsak kikéri a véleményemet, de oda is figyel, megfontolja amit mondok. Aztán rengeteget gondol rám akkor is, ha nem vagyunk együtt, például naponta többször is átküld nekem hírket, képeket, videókat a Youtuberól, bármit, ami szerinte engem is érdekelhet. Mindezt a házasságunk hetedik évében, tehát nem a lángolás, meg a rózsaszín felhők miatt ilyen.
2013. aug. 25. 15:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Minden mozdulatával, tettével ezt igazolja, főleg ahogy rámnéz...

Amikor nem mond el dolgokat, mert ő nem tartja fontosnak..

2013. aug. 25. 15:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Elvisel.

Ez azért komoly szint.

Meg persze kedves és aranyos, mindenféle téren. Megbántani nem szokott (pedig engem könnyű, csak pofátlanabb típusnak kell lenni, aki nem tiszteli a szabadságomat és nem hagy olyannak lenni, amilyen vagyok), legfeljebb a kicsit más nézőpontunk miatt mondhat olyat, ami nekem rosszul esik, de akkor is fényévekről látszik, hogy csak nem érti.

2013. aug. 25. 15:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Abból,hogy 17 éve itt van mellettem pedig nem vagyok egyszerű eset!:) Ja és ennyi idő után is ha éjjel fázok és ráz a hideg,a legmélyebb álmából is képes megébredni és átölelni,hogy megmelegítsen!:)

Az meg alap hogy feltétel nélkül megbízik bennem és ő se ad sose okot a bizalmatlanságra!

2013. aug. 25. 15:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Elfogad a hibáimmal együtt, megért, törődik velem, mindenben segít. Rajong értem, kívánatosnak és gyönyörűnek talál akkor is, ha fogyok, akkor is, ha hízok. Én vagyok neki az első mindig és mindenben, büszke rám, ragaszkodik hozzám, velem érzi magát a legjobban, bármit megadna nekem.... és olyan szerelemmel néz rám, ahogy eddig még soha senki.
2013. aug. 25. 16:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Figyelmes velem, például ha vesz magának valamit, akkor mindig rám is gondol és hoz nekem egy túrórudit, vagy kürtős kalácsot, szóval azt, amiről tudja, hogy szeretem. Mindig azt tartja szem előtt, hogy én mit szeretnék, nekem mi a jó. Megérti, ha rossz a közérzetem és képes azonnal a gyógyszertárba is elszaladni, ha valami kell hirtelen és nincs itthon, csakhogy jobban érezzem magam. Persze mondjuk is egymásnak sokszor, hogy szeretjük a másikat, de emellett számomra sokkal többet jelentenek a tettek. Van, hogy inkább nem megy edzeni, mert szívesebben van velem, pedig tudja jól, hogy sosem akadályozom benne. Megbántani még soha nem bántott meg, úgyhogy arról szerencsére nem tudok nyilatkozni. (4 és fél év ismeretség, 1 éve vagyunk házasok).
2013. aug. 25. 16:50
 8/8 anonim ***** válasza:
78%

Én pl. abból, hogy épp mot regisztrál paypalra, csak azért, hogy szülinapomra megvehesse azt az álomkörömlakkomat, amit kinéztem magamnak, de nem kapható Magyarországon, és csak paypallal megoldható jelenleg a dolog. Egész nap ennek járt utána, és most regisztrál.

plusz onnan, hogy megengedte, hogy legyen kutyám, holott ő nem is akart, persze azóta már imádja ő is.

Meg abból, hogy mondja. :D

2013. aug. 25. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!