Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a férjetek/feleségetek az örökségéből magára költene kb 300. 000 ft-ot?
Attól függ, hogy élünk, mennyi az örökség, előtte volt-e lehetősége tisztességesen magára költeni, költött-e ránk.
Abban az esetben nem bántana a dolog, ha:
-jól élnénk (tehát azt a 300e-t nem lehetne olyan dologra elkölteni, amire kvázi szükségünk van)
-a család többi részére is tekintettel van, és a pénzből költ ránk is, még ha jelképesen is (pl. egy belföldi nyaralásra, amit mindannyian tudunk élvezni - jelen esetben csak ketten lennénk, de gyereket is tervezünk :D)
-ha vmi olyasvmire költi, amire régóta vágyott
nálunk ezért kitört a veszekedés mert 8 számjegyű összeget nyertem és nem mondtam el, mindent a számlámra utaltattam és egyszer észrevette, bár , az ő elmondása szerint sose nézte meg.
akkor volt pár kérdés h miként gondoltam ezt.
és titokban elakartam lányokra költeni, öregkoromig jó lett volna.
amúgy meg dolgozgattunk volna és abból meg teszünk félre.
de most már nem lányokra kell költeni, hanem el kell menni a riviérákra vele, na sok kedvem van ehhez is!
5-ös Háry-komplexusban szenved :DDD
Ha összesen lenne az örökség 300 ezer, akkor nem örülnék neki. Ha 3 millióból, akkor miért ne?
Kérdésre:
én sem tudnék olyannal együtt maradni,aki befolyásolja hogy a SAJÁT pénzemet/örökségemet mire költhetem!
Ha fizeti a közös rezsit,stb,van saját jövedelme,akkor arra költi a pénzt,amire csak akarja,még ha fölöslegek dolgokra,akkor is!
Senkinek semmi köze hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!