Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek, ha a férjetek/fe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a férjetek/feleségetek az örökségéből magára költene kb 300. 000 ft-ot?

Figyelt kérdés
2013. jún. 9. 14:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Az ő öröksége.
2013. jún. 9. 14:43
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Semmit!:)
2013. jún. 9. 14:43
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
elválnék attól aki ezt kifogásolja!
2013. jún. 9. 14:45
 4/22 anonim ***** válasza:
90%

Attól függ, hogy élünk, mennyi az örökség, előtte volt-e lehetősége tisztességesen magára költeni, költött-e ránk.

Abban az esetben nem bántana a dolog, ha:

-jól élnénk (tehát azt a 300e-t nem lehetne olyan dologra elkölteni, amire kvázi szükségünk van)

-a család többi részére is tekintettel van, és a pénzből költ ránk is, még ha jelképesen is (pl. egy belföldi nyaralásra, amit mindannyian tudunk élvezni - jelen esetben csak ketten lennénk, de gyereket is tervezünk :D)

-ha vmi olyasvmire költi, amire régóta vágyott

2013. jún. 9. 14:46
 5/22 anonim ***** válasza:
9%

nálunk ezért kitört a veszekedés mert 8 számjegyű összeget nyertem és nem mondtam el, mindent a számlámra utaltattam és egyszer észrevette, bár , az ő elmondása szerint sose nézte meg.

akkor volt pár kérdés h miként gondoltam ezt.

és titokban elakartam lányokra költeni, öregkoromig jó lett volna.

amúgy meg dolgozgattunk volna és abból meg teszünk félre.

de most már nem lányokra kell költeni, hanem el kell menni a riviérákra vele, na sok kedvem van ehhez is!

2013. jún. 9. 14:46
 6/22 intrepid ***** válasza:
36%
Ha ez kölcsönös, akkor nincs ezzel semmi gond. Nálunk mondjuk az történt, hogy a nejem az én szülői örökségemből rendbehozatta a pofáját, ő meg lemondott a tesója javára az örökrészéről. Pedig nekem is lenne pótolnivaló fogam.
2013. jún. 9. 14:49
 7/22 anonim ***** válasza:
81%

5-ös Háry-komplexusban szenved :DDD

Ha összesen lenne az örökség 300 ezer, akkor nem örülnék neki. Ha 3 millióból, akkor miért ne?

2013. jún. 9. 14:50
 8/22 A kérdező kommentje:
A maradék 6M, azt majd házra akarjuk költeni. A felette lévőt költötte el, vett a gyereknek is dolgokat de főleg magának: kávéfőző, smink, ruhák, valami kozmetikai kezelés. Szerintem teljesen felesleges ilyen marhaságokra pénzt kiadni. Eddig is volt miben járni, aeddig is csinos volt, jó volt az instant kávé is.... tök felesleges.
2013. jún. 9. 14:57
 9/22 anonim ***** válasza:
93%
Neked lehet, hogy felesleges. Én mondjuk ki nem állhatom a akávét, de azért az belátható, hogy a rendes kávé jobb, mint a porvacak (ugyanúgy, mint minden ételből). A te ilyen téren való "igénytelenséged" (ezt most ne a negatív értelemben értsd, hanem úgy, hogy neked jó a kevésbé jó minőségű is, de másnak nem) miatt nehogy már ne vehessen egy tetves kávéfőzőt, ha neki jobban ízlik a rendes főzött kávé...
2013. jún. 9. 15:00
 10/22 anonim ***** válasza:
89%

Kérdésre:

én sem tudnék olyannal együtt maradni,aki befolyásolja hogy a SAJÁT pénzemet/örökségemet mire költhetem!

Ha fizeti a közös rezsit,stb,van saját jövedelme,akkor arra költi a pénzt,amire csak akarja,még ha fölöslegek dolgokra,akkor is!

Senkinek semmi köze hozzá!

2013. jún. 9. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!