Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek, ti mit szóltok feleségetek pocakjához, ha van neki? ( Nem terhes nőkre gondolok)
3- :DD
Erre a kérdésre utal az én kérdésem. Itt minden férj (kivéve 1-et) imádja a felesége terebélyes hasát. Tényleg így lenne, vagy csak udvarias a férfinép? http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
Igen, persze. Mindenki imádja a másik terebélyes hasát, csak akkor nem értem, hogy miért a vékonyabb (NORMÁLIS) nők vannak a címlapon és miért arra rejszol minden kedves férfi.
Észre kéne venni, hogy nem szabad hagyni hogy pocakos legyen az ember, hanem elhúzni szépen edzeni.
Hát, kinek mi tetszik. Nekem van súlyfölöslegem (alkatilag sem vagyok sovány), és a legutóbbi párom megveszett értem, könyörgött, hogy meztelenül mászkáljak előtte, és azt mondta, senkivel nem élt át olyasmit az ágyban mint velem, pedig 40 elmúlt. Én már jó ideje nem veszem be, hogy ami a címlapokon szerepel, mindenkit az indít be. Nincs nagyobb vonzerő, mint ha szereted magad.
Különben is: nem az a lényeg, hogy az az egy, akivel vagy, mennyire szeret?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!