Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemmel tíz éve vagyunk házasok. Nem vagyok rá büszke de nemrég megcsaltam. Most úgy néz ki, hogy terhes vagyok. Mit tegyek? A sértő megjegyzésekből nem kérek!
A férjeddel is voltál együtt?
Igazából mindegy, ha nem tudod, kitől van, legjobb lenne elvetetni. Vagy elhagyod a férjed, és szülsz a szeretődnek.
Minden attól függ, kivel szeretnél maradni, és a felek mit szólnak ehhez.
Először is mond el a férjednek. Joga van megtudni az igazságot. Valószínűsíthetően el fog hagyni és jól is teszi.
Ha megtartod a gyereket, akkor joga van tudni a másik illetőnek is, hogy lehet, hogy ő az apa.
Szóval légy őszinte és viseld a tetteidért a következményeket! Értelme nincs titkolózni, mert egyszer úgyis minden kiderül.
A verzió, megmondod a férjednek, és valószínűleg válás.
B verzió, elveteted, a férjednek mondhatod, hogy egészségügyi küreted volt mert találtak valamit nálad bla-bla-bla. A lehetséges apának pedig ne szólj erről és szakítsd meg vele a kapcsolatot.
c verzió megszülöd a gyereket ha nem védekeztetek a férjeddel akkor mondhatod, hogy az övé és sunnyogsz egész életedben.
Én megtartanám a gyereket, megmondanám a férjemnek és elválnék. De ez én vagyok, te azt a döntést hozd meg ami a legjobb neked. Sok szerencsét és remélem jól fog alakulni minden.
Hú baz.meg!! És ezt nem sértésnek írtam.
Először is biztosnak kell lenned abban, hogy terhes vagy e.
Másodsorban tudni kéne, miért csaltad meg?! Annyira rossz a házasságod, vagy egy "véletlen" alkalom volt?
Van gyereketek?
Nagyon nehéz okosnak lenni. Te mit szeretnél? Én nem vagyok híve az abortusznak.Ilyen esetben mindent mérlegre kell tenni. Új élet vagy marad a régi? Milyen áron?
Könnyen ítélkeztek!
Vetesd el a gyereket a tudta nélkül, soha nem kell megtudja. Aztán szállj magadba, és soha többet ne tegyél ilyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!