Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemmel tíz éve vagyunk házasok. Nem vagyok rá büszke de nemrég megcsaltam. Most úgy néz ki, hogy terhes vagyok. Mit tegyek? A sértő megjegyzésekből nem kérek!
68
"Másfelől: annak van joga ítélkezni feletted, aki még nem vétkezett, én bűnösebb vagyok nálad, ezért nekem nincs."
Nincs olyan, hogy bűnösebb valaki: bűnös/nem bűnös. Amit te irsz, azt egyértelműen nem mondja Isten.
Ezt mondja:
Ember, halandó, ki vagy te, hogy bárkit is megitélj?
Értékelem, hogy magadat hívőnek akarod beállítani, de ez most ezután a hozzászólás után egyértelműen nem jött össze.
van egy rokonom, aki vagy másfél évig úgy volt vele, hogy nem tudja ki a gyereke apja, ezért a pasijára tukmálta. a pasi eltartotta, mindent megadott neki...
a gyerek kb másfél éves volt, mikor kórházba került, és kiderült, hogy más az apa. a pasija elhagyta a rokonomat , és meg is érdemelte!
ezért nem igazán ajánlanám azt a megoldást, hogy mond a férjednek hogy az övé, és tartsd így meg.
el kellene mondani neki az igazad, de gondolom ehhez nincs bátorságod, csak félred.gni és nem védekezni.
a férjednek szerintem joga lenne tudni milyen nővel él együtt. aki hazudik, megcsalja, felcsináltatja magát...
gyáva vagy, de sajnos ezt neked kell eldöntened.
és még finom voltam. egy szó sem volt sértés, csak igazság.
27/N
#68James szép választ írt.
72 -nek: "Aki közületek nem bűnös, az vesse rá először a követ."
A férj lehet, hogy nem, de a gyerekek érzékenyek, különösen az anyjuk lelkiállapotára, megérzik a bajt. És mivel, sajnos nem lehet elmondani nekik, disszonáns az értés-érzés - ez további problémák, neurózisok forrása lehet.. Bármilyen nehéz helyzet is, de lehet, hogy a 68-as egy emberi megoldás..
Abortusz gyilkossag!
1. Neveld fel a gyereket a ferjeddel. Tök mindegy, hogy kiderül-e (amire amugy nagyon alacsony az esely.
2. Csinaltass apasagi tesztet, ha nem a ferjed az apa, csak akkor valljad be.
3. Valljad be most, a babat tartsad meg. Lesz ami lesz.
4. Legközelebb vedekezz, ha felrelepsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!