Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemmel tíz éve vagyunk házasok. Nem vagyok rá büszke de nemrég megcsaltam. Most úgy néz ki, hogy terhes vagyok. Mit tegyek? A sértő megjegyzésekből nem kérek!
Nem tul kedves ismerosom is jart igy. O elvetette, a ferjenek mondta h terhes, de azt h tole, nem beszelt a szeretorol. Mindenfele indokikra hivatkozott a ferj elott, h neki nem kell gyerek. Kb egy ev mulva szult megis, mert a pasi folyamatosan az elvetetett gyerek miatt bankodott.
Elvileg az a ferjtol volt. Azert elvileg, mert az azt koveto par evben meg haromszor lepett felre tartosan.
Remelem te nem ez a tipus vagy es tanulsz a hibadbol.
Korrekt lenne elmondani. Nagy valoszinuseg szerint elhagyna, mert a oasik a megcsalast is nehezen viselik, azt meg egyaltalan nem, h mas csinalt gyereket az asszonyuknak. De akkor is korrekt lenne, ha tudna es igy donthetne, h veled, vagy nelkuled.
16 Egy nő azonnal tudja, ha megfogan.
Nem én vagyok a kérdező, és nem vagyok terhes:D
Egy nő azonnal tudja, ha megfogan.
Ha annyi gyerekem lenne ahányszor éreztem hogy megfogant a babánk már focicsapatom lenne.Ez konkrétan hülyeség.
Karinthy Frigyes válasza:
Nem mondhatom el senkinek,
Elmondom hát mindenkinek
Így van:)
Bárkivel megeshet, hogy megbotlik! Kérdező, az a legjobb amit tehetsz,hogy senkit ne bánts meg...azzal mit érnél?
Pasik is mennek félre, csak náluk nincs ilyen bonyodalom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!