Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemmel tíz éve vagyunk házasok. Nem vagyok rá büszke de nemrég megcsaltam. Most úgy néz ki, hogy terhes vagyok. Mit tegyek? A sértő megjegyzésekből nem kérek!
63 Szerintem aki volt ilyen helyzetben, az kivétel nélkül túl van egy ilyen beszélgetésen már.
Kíváncsi voltam hogy a darab meddig tart a kérdezőnél. Hát sajnos nem okozott meglepit.Ugyanolyan harmatgyenge "jellembajnok" mint régen.
Szerintem meg ha egyébként rendben van a házasságotok, és ez az eset valóban csak egy véletlen baleset volt, akkor a gyerekekre és mindenkire való tekintettel legjobb talán minél hamarabb túl leni.
Ne tartsd meg a babát és ne szólj a férjednek.
És főleg vond le a tanulságot.
Szia. Ki kell mondani, hogy amit tettél, bűn Isten, a férjed, a gyermekeid, a másik férfi családja, és nem utolsó sorban saját magad ellen. Másfelől: annak van joga ítélkezni feletted, aki még nem vétkezett, én bűnösebb vagyok nálad, ezért nekem nincs.
Mit tegyél? A következményeket nem tudod elkerülni, de az rajtad múlik, hogy hogyan kezeled őket: kúszva érnek utol, rejtve, akkor derülnek ki dolgok, amikor nem várod, vagy megpróbálsz szembe nézni velük.
Én a következőt javasolnám: 1.) A férjednek joga van tudni róla. Én férfiként ha a feleségem ilyet tenne, inkább azt választanám, hogy tudjak róla és fájjon, és legyen lehetőségem dönteni, mintsem a "boldog tudatlanságot". Szerintem mondd el neki, úgy, hogy nem véded magad semmivel, hanem eléállsz, elmondod, és azt kéred, hogy - ha tud - akkor bocsásson meg.
2.) Ezek után két eset van:
a.) ha látni sem akar többet, és ragaszkodik a váláshoz, akkor igyekezzetek a lehetőségekhez képest civilizáltan együttműködni a közös gyermekeitek érdekében. A kisbabát szüld meg, és neveld fel, vagy ha ezt (érzelmi vagy anyagi okok miatt) nem tudod vállalni, akkor add örökbe (pl. a Gólyahír alapítványon keresztül).
b.) ha megbocsát, akkor is ott van az a kérdés, hogy mi legyen a kisbabával. Valószínűleg a férjed számára nem mindegy, hogy tőle van-e a gyermek, vagy sem. Ha megszületik, én csináltatnék egy DNS tesztet. Ha a férjedé a gyermek, ez "enyhíti" a dolgokat, bár a megcsalást nem teszi meg nem történtté.
Ha nem az övé, akkor két eset van: 1.) a férjed vagy felvállalja TUDATOSAN annak a terhét, hogy egy mástól származó gyermeket felnevel vagy 2.) azt mondja, hogy nem tud ránézni arra a gyermekre.
A második esetben megkérdezed a férfit, akivel megcsaltad a férjedet, hogy kell-e neki ez a gyermek, az ő családja fel tudja-e vállalni? Ha igen, akkor ők felnevelik. Ha nem, akkor add örökbe.
Ez az én javaslatom. Illetve az, hogy imádkozz, mert ha megbánod, amit tettél, Isten tud kiutat mutatni a helyzetből.
Sok erőt kívánok a továbbiakhoz, bármelyik utat választod, szükséged lesz rá.
az, h ez baromi gerinctelen dolog volt tőled az 1 dolog.
de hogy annyira IQ-lightos legyen valaki, h egy szeretői kapcsolatban ne védekezzen... léteznek ennyire sötét nők? komolyan?
menj abortuszra, aztán pedig köttesd el magad. ne tegyél tönkre egy ártatlan életet. se most, se a jövőben.
Bocs, de ilyenkor nincs olyan, hogy a sértő megjegyzésekből nem kééééreeeek. Ha már ilyet csináltál, vállald a következményeit és a véleményeket is.
Egyébként én a helyedben bevallanám, és utána vetetném el, mert a férjed megérdemli, hogy tudja az igazságot... néha el kell vetned az önzőségedet ahhoz, hogy GERINCES EMBER tudjál maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!