Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal megbeszéltük ha terhes leszek összeházasodunk. Fél idős terhes vagyok és nem akar esküvőt csak együttélést én meg azt nem. Már az apasági nyilatkozat sem érdekel engem a gyerekre büszke. Nem szemétség?
Katasztrófa mekkora libák vagytok!
Nektek nem kel együttélés sem a gyerek csak ha van gyűrű? Gusztustalan. Ti úgy fogjátok fel a gyereket mint egy tárgyat, hogy ha van akkor kell a gyűrű és ha nem akkor nem is örültök neki?
Miben másabb az együttélés ha van egy gyűrű a kezeteken? Jah tudom akkor lehet dicsekedni... csúcs de tényleg. Ilyen csaj tutira nem kellene nekem aki csak a gyűrűre hajt.
Szia!
Bocsánat, de fordítva kellett volna akkor, kész tények elé állítani, hogy addig nem szülsz neki, míg feleségül nem vesz... Ha komolyan venné a kapcsit, ezt nem zsarolásnak venné, hanem "családalkotásnak".Igen, ez az apasági nyilatkozat bennem is disszonanciát kelt...Próbáld rábeszélni valahogy, mert ha most ráhagyod, ez is marad függőben és semmi kötelezettség-érzete nem lesz.(vannak kismama menyasszonyi ruhák is, és az sem ciki, ha valaki kisgyerekkel házasodik!)
Mi ez, a Született feleségek? :D
Gyűrű legyen, de előtte nem akartok együtt élni?
Szerintem akkor megérdemled, hogy az apa szépen otthagyjon a gyerekkel, aztán elgondolkodhatsz rajta, hogy megérte -e a sz.arevősködés egy gyűrű miatt.
Ki az a marha, aki úgy házasodik, hogy előtte nem éltek még együtt sem? Ráadásul még teherbe is esik! LOL! :D
Majd várunk vissza, hogy útbaigazítást adhassunk gyerektartás ügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!