Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal megbeszéltük ha terhes leszek összeházasodunk. Fél idős terhes vagyok és nem akar esküvőt csak együttélést én meg azt nem. Már az apasági nyilatkozat sem érdekel engem a gyerekre büszke. Nem szemétség?
Ebben az egészben az a gáz, hogy így beszéltétek meg. Mindegy, hogy miért, ez egy közös terv volt. Két felnőtt ember KÖZÖS terve. Ha egyikük felrúgja az egyezséget, annak legyen komoly oka, amit meg is oszt a másikkal. Így nem fair, ahogy most van.
Mi több, mint 3 éve élünk együtt, nem terveztünk sem eljegyzést sem esküvőt. Van egy 21 hónapos gyerekünk, aki így is megkap minden szeretet, hogy a szülei hivatalosan nem lobogtathatnak semmilyen papírt. Mi így döntöttünk, KÖZÖSEN, és ez a lényeg, hogy ez mindkettőnknek így jó. Nekem is rosszul esett volna, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy megbeszéltük. Ez azért sokat elárul a fickóról, mivel olyan helyzetben vagy, aki jelenleg semmiképp sem fogja tudni egyedül helyrehozni a dolgot. Sajna én elég végletes ember vagyok, egy ilyen fontos kérdésben, ha valaki cserben hagyna, nem tudnék többé a szavára adni. Remélem, neked sikerül majd megbocsátanod és boldogok lesztek a babával együtt, ha papír és gyűrű nélkül is... Azt kívánom csak, hogy történjen úgy, ahogy mindhármótok számára a LEHETŐ LEGJOBB. Boldog babavárást, szerintem most koncentrálj rá, ne idegesítsd fel magad semmi hülyeséggel, mert most csak ő a fontos!
Szia!
Szerintem nem szemétség tőled. Ha ő ekkora genyó, hogy nem hajlandó feleségül venni, akkor te is csinálhatod úgy a dolgokat, ahogy te szeretnéd. Remélem, hogy beadja a derekát és elvesz téged.
Szerintem mind a ketten értéktelen karrieristák vagytok, megérdemlitek egymást :)) Neked csak azért kéne a gyűrű, hogy lássák rajtad az utcán, hogy tartozol valakihez, hát baz, akkor menj el az ékszerészhez és vegyél egy gyűrűt magadnak, másnak pont a gyűrű nem fontos, hanem az, hogy mi van mögötte.
A párod meg még nagyobb zsi... zsivány :), mert ha én szeretek valakit, biztos nem problémázok azzal, hogy elvegyem.
Kössetek egy barter ügyletet, a gyereket lízingeljétek, tétre-helyre-befutóra, ha leesik az ára, eladni!
Adott a férfi és a nő.
Feltehetőleg együtt élnek, nem védekeznek, gyereket akarnak. A férfi azt mondja, majd elveszi a nőt, ha meglesz a gyerek. Meglett a gyerek amit akarnak, feltehetőleg egészséges is, eltelik kb 5 hónap. És akkor bevágja a hisztit az anyuka, hogy ő pedig azonnal esküvőt akar! Azt fel sem fogja, mennyi stresszel, szervezéssel, utánajárással, kilincseléssel jár egy esküvő, nem is beszélve a lagziról, tesz ő a gyerekre és arra, hogy a sok stressz meg is ölheti a magzatot. Csak akarja a beígért esküvőjét, mindenáron. Odáig megy, hogy nem hajlandó várni, a férfit nem hagyja, hogy apasági nyilatkozatot tegyen, totális veszélybe sodorja a kapcsolatukat, közben csak stresszel és stresszel és stresszel...
Mindezt azért, mert nem vették el azonnal!
Na az ilyen sszarjon(és szüljön) sünt.
12:46os NORMÁLIS VAGY EGYÁLTALÁN?????
Miért az a rossz, aki tartani akarja magát a megbeszéltekhez??Igenis fontos a házasság!Meg különben is, aki azt írja, hogy házsártos a kérdező, és ha ebből ilyen ügyet csinál, akkor a szemétlevitelből milyet fog, az nem tartja magát dolgokhoz??Most komolyan úgy élitek az életeteket, hogy megbeszéltek valamit a párotokkal aztán ha eljön az ideje és azt mondja bocsi de nem, akkor egy csepp csalódottság sincs bennetek??Nem hiszem...Úgy nem is lehet életet élni, hogy mindig ahogy esik úgy puffan, tök mindegy mit beszélünk meg!!
Itt nem csak a házasságról van szó, hanem arról is, hogy csak úgy simán meggondolja magát, annak ellenére hogy megbeszéltek valamit!Most nem azért, de a háborgóktól kérdezem, ha ti megbeszéltek valamit a párotokkal, akkor nem harcolnátok érte, ha azt mondaná csak úgy hogy mégsem??!!!ezt sem hiszem!
GONDOLKOZZATOK MÁR!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!