Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal megbeszéltük ha terhes leszek összeházasodunk. Fél idős terhes vagyok és nem akar esküvőt csak együttélést én meg azt nem. Már az apasági nyilatkozat sem érdekel engem a gyerekre büszke. Nem szemétség?
Nézd, valaki ideírta neked a jó választ:
"Adott a férfi és a nő.
Feltehetőleg együtt élnek, nem védekeznek, gyereket akarnak. A férfi azt mondja, majd elveszi a nőt, ha meglesz a gyerek. Meglett a gyerek amit akarnak, feltehetőleg egészséges is, eltelik kb 5 hónap. És akkor bevágja a hisztit az anyuka, hogy ő pedig azonnal esküvőt akar! Azt fel sem fogja, mennyi stresszel, szervezéssel, utánajárással, kilincseléssel jár egy esküvő, nem is beszélve a lagziról, tesz ő a gyerekre és arra, hogy a sok stressz meg is ölheti a magzatot. Csak akarja a beígért esküvőjét, mindenáron. Odáig megy, hogy nem hajlandó várni, a férfit nem hagyja, hogy apasági nyilatkozatot tegyen, totális veszélybe sodorja a kapcsolatukat, közben csak stresszel és stresszel és stresszel...
Mindezt azért, mert nem vették el azonnal!
"
Nem is mondta, hogy nem akar elvenni. Ezt te következtetted ki. A semmiből. Nme szoktatok beszélni?
Nyugalom! Relax!
Nem történt semmi! Semmi! Este már avállán fogsz bőgni!
ne dolgozz már, abből az látszik, hogy már vissza kell vonulnod magadba egy kicsit, elecsendesedni szülés előtt. Túl vagy pörögve. Ez nem jó.
Csöndesen! Nyugodtan! Őrizd a mosolyod(belső mosoly: gondolj a magzatodra, az apukára, jelenjen meg benned belül a mosoly, s ha elveszted, idézd fel újra ezt az érzést!)
Babát vársz, rá gondolj most kizárólag, ne az esküvőn agyalj, az most mellékes, most egy élet múlik azon, hogy neked milyen a lelkiállapotod, és egyedül rajtad múlik, hogy az a baba megszületik-e egészségesen, vagy nem. Ha te stresszeled magad, ha problémázol, ha nem élsz nyugodt életet, ha nem biztosítod magad körül a nyugalmat, a békét, ha zsarolod a párodat, ha idegeskedsz, és a baba nem születhet meg egészségesen, az egyedül a te hibád lesz.
Én nem állok se a te oldaladra se a párodéra, a gyerek érdekében szólok. Felelőtlen voltál, most már mindegy, de a gyerek legyen most az egyetlen, aki fontos, mert az élete most rajtad múlik, ha már teherbe estél. Megkérdezheted a nőgyógyászodat is, ő is ezt fogja mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!