Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A párommal megbeszéltük ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal megbeszéltük ha terhes leszek összeházasodunk. Fél idős terhes vagyok és nem akar esküvőt csak együttélést én meg azt nem. Már az apasági nyilatkozat sem érdekel engem a gyerekre büszke. Nem szemétség?

Figyelt kérdés
2009. okt. 21. 12:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem ülj le vele beszélni!Nyugodtan, higgadtan!Mondd meg, hogy ez neked fontos, és ha még most el is halasztjátok egy picit a baba miatt, azért nagyon szeretnéd ha elvenne!Az a lényeg, hogy lássa rajtad, hogy nyugodt vagy, szereted, de azért fontos ez neked!
2009. okt. 21. 13:10
 62/82 anonim ***** válasza:
50%
Utolsó vagyok. Ú basszus most olvastam a 12.46-ost, akin mindenki ki van akadva. Ez egy elmebeteg hülye!!!! Még az ellenségemnek se kívánnék ilyet, hogy vetéljen el vagy szülessen halva a babája! Belegondoltál abba, mi hagyja el a szádat? Idióta!!!!!
2009. okt. 21. 13:12
 63/82 anonim ***** válasza:
42%
Előző a 13.09 voltam, csak már közbe írtak.
2009. okt. 21. 13:17
 64/82 anonim ***** válasza:
73%

Nézd, valaki ideírta neked a jó választ:

"Adott a férfi és a nő.

Feltehetőleg együtt élnek, nem védekeznek, gyereket akarnak. A férfi azt mondja, majd elveszi a nőt, ha meglesz a gyerek. Meglett a gyerek amit akarnak, feltehetőleg egészséges is, eltelik kb 5 hónap. És akkor bevágja a hisztit az anyuka, hogy ő pedig azonnal esküvőt akar! Azt fel sem fogja, mennyi stresszel, szervezéssel, utánajárással, kilincseléssel jár egy esküvő, nem is beszélve a lagziról, tesz ő a gyerekre és arra, hogy a sok stressz meg is ölheti a magzatot. Csak akarja a beígért esküvőjét, mindenáron. Odáig megy, hogy nem hajlandó várni, a férfit nem hagyja, hogy apasági nyilatkozatot tegyen, totális veszélybe sodorja a kapcsolatukat, közben csak stresszel és stresszel és stresszel...

Mindezt azért, mert nem vették el azonnal!

"

Nem is mondta, hogy nem akar elvenni. Ezt te következtetted ki. A semmiből. Nme szoktatok beszélni?

Nyugalom! Relax!

Nem történt semmi! Semmi! Este már avállán fogsz bőgni!

ne dolgozz már, abből az látszik, hogy már vissza kell vonulnod magadba egy kicsit, elecsendesedni szülés előtt. Túl vagy pörögve. Ez nem jó.

Csöndesen! Nyugodtan! Őrizd a mosolyod(belső mosoly: gondolj a magzatodra, az apukára, jelenjen meg benned belül a mosoly, s ha elveszted, idézd fel újra ezt az érzést!)

2009. okt. 21. 13:17
 65/82 anonim ***** válasza:
57%
Nem beszélümk ilyet terhes asszony előtt! Nem használjuk ezeket a szavakat. A babáról, meg a 46-osról. Még felháborodva sem.Nem ejted ki, nem írod le, mert tabu!Igen, azt.
2009. okt. 21. 13:21
 66/82 anonim ***** válasza:
57%

Babát vársz, rá gondolj most kizárólag, ne az esküvőn agyalj, az most mellékes, most egy élet múlik azon, hogy neked milyen a lelkiállapotod, és egyedül rajtad múlik, hogy az a baba megszületik-e egészségesen, vagy nem. Ha te stresszeled magad, ha problémázol, ha nem élsz nyugodt életet, ha nem biztosítod magad körül a nyugalmat, a békét, ha zsarolod a párodat, ha idegeskedsz, és a baba nem születhet meg egészségesen, az egyedül a te hibád lesz.

Én nem állok se a te oldaladra se a párodéra, a gyerek érdekében szólok. Felelőtlen voltál, most már mindegy, de a gyerek legyen most az egyetlen, aki fontos, mert az élete most rajtad múlik, ha már teherbe estél. Megkérdezheted a nőgyógyászodat is, ő is ezt fogja mondani.

2009. okt. 21. 13:23
 67/82 anonim ***** válasza:
46%
13:21 - Tabu, nem tabu, valakinek szüksége van a pofonra, hogy észhez térjen, amikor nem neki kellene lenni az elsőnek.
2009. okt. 21. 13:25
 68/82 anonim ***** válasza:
47%
Kedves kérdező, szerintem ne olvasgasd tovább a válaszokat, mert ide téved egy csomó nem normálisan gondolkozó, hogy finoman fejezzem ki magam!Ülj le, és beszéld meg a férjeddel!Ez a legjobb megoldás szerintem!És ne stresszelj, az tényleg nem jó a babának:)
2009. okt. 21. 13:28
 69/82 anonim ***** válasza:
75%
eleve hülyeség megbeszélni, hogy ha terhes leszel összeházasodtok. 1. ne azért akarjon elvenni, mert jön a gyerek, annak sosincs jó vége, 2. nem hiszem, hogy terhesen annyira felemelő egy esküvőt szervezni. A házasságnak amúgy sem feltétele a gyerek, hogy ha "terhes leszel elveszlek" dolog legyen, ha nálatok igen akkor nem érdemes összeházasodnotok. A karikagyűrű nem azért van, hogy az ember az utcán villogjon vele, hogy húúú lássa mindenki, hogy férjnél vagyok. Én házas vagyok, imádom a férjem, mégsem szoktam hordani a gyűrűmet, csak nagyritkán. Nekem nincs szükségem arra, h mki lássa már férjes asszony vagyok. És nem értem minek kell ekkora feneket keríteni az esküvőnek. Akkor lesz boldog házasságotok, ha mketten akarjátok az esküvőt, ezt nem szabad kikönyörögni vagy kihisztizni. De ezt betudom a terhességgel együtt járó érzékenységnek:-) Adj még neki időt... a férfiak másképp működnek, mint a nők. Nekik ez nem annyira fontos dolog.
2009. okt. 21. 13:32
 70/82 anonim ***** válasza:
28%
Ne olvasd ezt tovább, én is azt mondom. Ez nem terhes anyának való. Majd este megbeszélitek. Túlizgultad, ok nélkül.Ne jöjj vissza!
2009. okt. 21. 13:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!