Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A párommal megbeszéltük ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal megbeszéltük ha terhes leszek összeházasodunk. Fél idős terhes vagyok és nem akar esküvőt csak együttélést én meg azt nem. Már az apasági nyilatkozat sem érdekel engem a gyerekre büszke. Nem szemétség?

Figyelt kérdés
2009. okt. 21. 12:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 anonim ***** válasza:
70%

Úgy írsz róla, mint egy idegenről. Mintha egy üzletfélről.

Szereted vagy nem?

2009. okt. 21. 12:34
 22/82 anonim ***** válasza:
92%
De ha tudtátok, hogy közös babát szeretnétek és tudtátok, hogy ez csak úgy elképzelhető számodra, ha házasok vagytok, akkor miért nem az esküvőt szorgalmaztad a baba előtt? Akkor még idejében kiderült volna, hogy nem akar feleségül venni. Igen, ha megígért valamit neked, megbeszéltétek és ő visszakozott, akkor az szemétség. De ne hidd, hogy ettől ő majd megváltozik. Ugyanúgy nem fog elvenni. Vagy különmentek vagy összeházasodtok. Mert ennek, hogy fújni fogsz rá emiatt meg veszekszel, semmi értelme. Vagy szereted (de akkor gyűrű nélkül is) vagy nem szereted és akkor meg örülj, hogy nem vagytok házasok és könnyebben megszabadulhatsz tőle.
2009. okt. 21. 12:38
 23/82 anonim ***** válasza:
94%

Miért gondolta meg magát? Hiszen együtt terveztétek el az esküvőt

Vagy nem csak úgy beszéltétek meg, hogy te ezt mondtad, ő meg akkor sem akarta?

Házasodni csak úgy lehet, ha mindketten akarják.H aő közben meggondolta magát, akkor szerintem nem hogy szemét, hanem inkább fair, hogy nem csap be, nem vesz el látszatból, hanem megmondja az igazságot. A házasság a szívben születik, hiába mímelné, az semmit nem ér.

Nme csak a szertartással van problémája?

vagy az időponttal? Talán nem akar nagy hassal menni az oltár elé. Vagy elkapkodni, hanem inkább egy jól szervezett lagzit.

Mi az ő indoka?

2009. okt. 21. 12:40
 24/82 anonim ***** válasza:
96%
Hát ebben sok logika nincs.Akkor akart elvenni ha terhes leszel...mert?Ha én valakit el akarok venni,elveszem előtte,nem a terhességtől teszem függővé,akkor már amugy is túl macerás,a ruha meg a rosszullétek,meg minden.Senki nem ugy tervezi hogy majd ha terhes leszek férjhez megyek,azt maximum az csinálja akinek gyorsan a baba miatt kell összeházasodni.Szerintem nem is akart elvenni,csak nem akarta/merte megmondani.De viszont ha egyébként boldogok vagytok ne b@sztasd őt most ezzel,el vehet később is ha ugy gondolja/gondoljátok,de ha most ezzel stresszeled abból tényleg nem sül ki semmi jó!(Egyébként nem értem hogy hihetted el hogy akkor fog elvenni ha babás leszel)
 25/82 A kérdező kommentje:
Az előttem szóló vajon mivel árasztja el a barátnőjét édes szavakkal és tele dumálja a fejét milyen happy csak össze bútorozni aztán csak tovább állsz ha valamin összekaptok??Nagyon nem érted a kérdésemet még olvasd át jó!!!!
 26/82 A kérdező kommentje:
Az Ő indoka az hogy papír nélkül is lehetünk boldogok.Ennyi.
2009. okt. 21. 12:43
 27/82 anonim ***** válasza:
92%

Amikor én viccesen hisztiztem,hogy ennyi együttélés után megérdemlem a gyűrűt,azt mondta a párom komolyan"miért, szerinted,ha terhes leszel,nem veszlek el?"

Nekem ez annyira rosszul esett..

Gyerek nélkül nem vagyok elég feleségnek?Aztán sajnos kiderült,neki nem lehet gyereke...És én mégis kitartok mellette!

Nem vagyok se házasság-se élettárspárti,mi így "jegyben járva",sok éve összeköltözve is összetartozunk,de mégis a gyűrűnek számomra különleges jelentése van.

Én abban a korszakban születtem,amikor ciki volt esküvő elött szülni,sok kortársam 5 hónapra született :)

Aztán váláskor meg megkapják,csak miattad házasodtunk össze...

2009. okt. 21. 12:44
 28/82 A kérdező kommentje:
Megint nem olvasta el a kérdést a z egyik válaszolóm.Már fél idős terhes vagyok 20 hetes ha ez mond valamit.Hova akarsz már abortuszt??
2009. okt. 21. 12:44
 29/82 anonim ***** válasza:
26%
Neked nem való gyerek, mert nem érzed a szülői felelősséget. Lehet, hogy csúnya dolog lesz most tőlem, de azt kívánom, hogy elvetélj, ha még lehet, vagy halva szülessen a babád... Egy újszülött jobb anyát érdemel.
2009. okt. 21. 12:46
 30/82 anonim ***** válasza:
59%

A férj egy hatalmas golyót került el most azzal, hogy kiderült erről a nőről, hogy micsoda förmedvény személyisége is van. Jesszusom, ha már emiatt ilyen házsártos boszorkány lesz, mi lesz később?! Drágám, nem vitted le a szemetet amikor én mondtam? Bumm, headshot!

Férfi, ha olvasod ezt, futás!!!

2009. okt. 21. 12:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!