Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal megbeszéltük ha terhes leszek összeházasodunk. Fél idős terhes vagyok és nem akar esküvőt csak együttélést én meg azt nem. Már az apasági nyilatkozat sem érdekel engem a gyerekre büszke. Nem szemétség?
Úgy írsz róla, mint egy idegenről. Mintha egy üzletfélről.
Szereted vagy nem?
Miért gondolta meg magát? Hiszen együtt terveztétek el az esküvőt
Vagy nem csak úgy beszéltétek meg, hogy te ezt mondtad, ő meg akkor sem akarta?
Házasodni csak úgy lehet, ha mindketten akarják.H aő közben meggondolta magát, akkor szerintem nem hogy szemét, hanem inkább fair, hogy nem csap be, nem vesz el látszatból, hanem megmondja az igazságot. A házasság a szívben születik, hiába mímelné, az semmit nem ér.
Nme csak a szertartással van problémája?
vagy az időponttal? Talán nem akar nagy hassal menni az oltár elé. Vagy elkapkodni, hanem inkább egy jól szervezett lagzit.
Mi az ő indoka?
Amikor én viccesen hisztiztem,hogy ennyi együttélés után megérdemlem a gyűrűt,azt mondta a párom komolyan"miért, szerinted,ha terhes leszel,nem veszlek el?"
Nekem ez annyira rosszul esett..
Gyerek nélkül nem vagyok elég feleségnek?Aztán sajnos kiderült,neki nem lehet gyereke...És én mégis kitartok mellette!
Nem vagyok se házasság-se élettárspárti,mi így "jegyben járva",sok éve összeköltözve is összetartozunk,de mégis a gyűrűnek számomra különleges jelentése van.
Én abban a korszakban születtem,amikor ciki volt esküvő elött szülni,sok kortársam 5 hónapra született :)
Aztán váláskor meg megkapják,csak miattad házasodtunk össze...
A férj egy hatalmas golyót került el most azzal, hogy kiderült erről a nőről, hogy micsoda förmedvény személyisége is van. Jesszusom, ha már emiatt ilyen házsártos boszorkány lesz, mi lesz később?! Drágám, nem vitted le a szemetet amikor én mondtam? Bumm, headshot!
Férfi, ha olvasod ezt, futás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!