Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal megbeszéltük ha terhes leszek összeházasodunk. Fél idős terhes vagyok és nem akar esküvőt csak együttélést én meg azt nem. Már az apasági nyilatkozat sem érdekel engem a gyerekre büszke. Nem szemétség?
Nézőpont kérdése, hogy szemétség-e amit a párod tett, illetve amit nem tesz. Én azért őt is meghallgatnám, úgy lenne kerek a történet. Elolvasva a kommentjeidet azért azt kalkuláld bele, ha mégis kierőszakolod azt az esküvőt, nem biztos, hogy sok örömöd lesz benne. Talán attól boldog lennél, hogy csillog a karikagyűrű az ujjadon, de a párod nem hordja, és ne adj isten szenved a házasságban, és talán még kifelé is kacsingat? Egyébként meg kifelé köözvetítenéd azt, hogy lám lám férjhez mentem?! Miért érdekel, hogy ki mit gondol?
A lányunk kétéves volt, amikor összeházasodtunk, sosem noszogattam ezért, hogy mozduljon már, és azért sem rinyálok, hogy ő nem hordja a gyűrűjét. Nem ezen múlik a boldogság.
szerintem meg hülyeséget beszéltettek meg, már bocs. Majd elvesz, ha eljön az ideje ahogy írták. Nme 20 hetes terhesen kell az anyakönyvvezetőhöz rohangálni. Szerintem a párod tök normális, te meg fel vagy pörögve és össze vissza stresszelsz.
Nyugi! Lélegezz!
PHPHPH
Inkább járj le mamajógára. Majd elvesz. Most mi olyan sürgős. Még ezt az egy papírt se akarod intézni.
Menj el vele, az apaságit intézzétek el, aztán meg gondolj már amagzatra! Nem jó neki, hogy stresszeled magadat.
Ez már nem a "varjútánc az avaron" ideje!
Intézzétek el az apaságit, aztán nyugodj le, lazíts, koncentrálj a babavárásra. Majd elvesz, adj neki időt.
(ez után ahiszti után legalább két évet, meg kell nyugodnia neki is)
A kolléganőmet is most vette el a férje, a negyedik gyerek hogy megy iskolába. Ilyen nyugodt típus )
Viszont csokrot kaptak legalább az óvónéniktől.
Nem lehet, hogy azt az "ÍGÉRET"-et is csak úgy húztad ki belőle, hogy addig forgattad a szavakat, amíg "megígérte"?
Amúgy miért akarod rákényszeríteni, ha nem akarja?
én a páromat 4 hónap után eljegyeztem, sajnos esküvőre nem volt még elegendő a pénz.Mikor megtudtam hogy babát vár, elösször is arra törekedtem hogy mindene meglegyen az életem értelmeinek.A pici születése után egy évvel vettem feleségül a páromat.Amiért ő nem duzzogot, mivel tudta hogy a pici most a legfontosabb,papír nélkül is ugyanúgy szeretjük egymást, és hogy jobb később mint soha.Tudom milyen egy gyereket felnevelni, én egyedül neveltem fel az előző házasságomból született gyermekemet.TISZTELET ÉS BECSÜLET minden nőnek!
31/F
Ebből hogy jöttél rá? Hogy nem akarna? Az esküvő leghamarabb 12 hét.
Gondolom nem akar 32-36 hetesen a templomba rángatni. Neadjisten, még meg is szülhetsz akkorra!
Ha ez a baba hamarabb jött, akkor már nincs idő esküvőre.
Majd. Jövőre, vagy azután. Szoptatás közben sem az esküvő lesz az első. Majd mire jár, s viheti akosárkát a rózsaszirmokkal! A hülye idegeskedést meg hagyd abba!A semmin húzad fel magad. Tényleg biztos a hormonszint.
Hívd fel a pát, s egyeztess időpontot az apaságira. Mintha mi sem történt volna! Ha rákérdez, kérj bocsánatot, és fogd a terhességre!
Senki nme mondta, hogy nem vesz el, szerte, csak ez egy hiszti volt. Túl vag ypörögve!
Most már írasd ki magad, maradj ottho s nyugodj le! És a gyerekvárásra koncentrálj, ne hülye történeteket találj ki! Majd elvesz. Hadd adja meg a módját. Maj d elvisz Párizsba, VAGY pRÁGÁBA, ÉS HOZ GYŰRŰT. hA MÁR TUDTOK MOZOGNI A KICSIVEL. Ne siettesd, hadd csinálja, ahogy szeretné, szépen! Csak megbántod őt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!