Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal megbeszéltük ha terhes leszek összeházasodunk. Fél idős terhes vagyok és nem akar esküvőt csak együttélést én meg azt nem. Már az apasági nyilatkozat sem érdekel engem a gyerekre büszke. Nem szemétség?
El vagy tájolva nagyon. Azt hiszed, ha elvesz, akkor nem tud továbbállni ha akar? Jah gondolom arra gondolsz, hogy akkor viszed a fél vagyonát és ezzel tart vissza vagy ilyesmi?
Nagyon nem vagyok képben az tuti. Ha akar akkor a házasságból is elhagy, nem biztosíték semmire.
Én eleve nem szültem volna gyereket a férjemnek,ha arra sem méltat,hogy feleségül vegyen.Persze ezt nem lehet kierőszakolni,ennek magától kell jönni.De nálunk fel sem merült az esküvőig a gyerek téma.Meg lehet azt is érteni aki nem akar házasodni,de azt is akinek ez fontos,és így érzi biztonságban magát,ezt tekinti a normális életformának párkapcsolatban.Nekünk a férjemmel nagyon is fontos volt a házasság(neki még jobban mint nekem,hogy a felesége legyek),most is az,fontos,hogy hivatalosan is összetartozzunk egy család legyünk.Nekünk nagyon unszimpatikusa ez az összeállunk mint lovak...aztán ha valakinek nem tetszik minden következmény bonyodalom nélkül le lehet lépni.De most komolyan,a gyerekvállalás nem sokkal nagyobb dolog mint az esküvő?Ha azt nem akarja,hogy hivatalosan is hozzá tartozz,akkor ilyen embernek szülsz gyereket?Hát sajnos sok az önző felelőtlen ember.De ne erőszakoskodj,én nem akarnék a felesége lenni annak a férfinak akitől ezt nekem kell kérnem.Így már nem az igazi.Én sosem vetettem volna fel a férjemnek,hogy vegyen el...megalázónak éreztem volna,mert szerintem ez a férfi dolga,hogy megkérjen.És ha nem szívből szabad akaratából teszi akkor semmi értelme kicsikarni.Az apasági nyilatkozatot pedig tegye csak meg a gyereketek érdekében,ismerje csak el hivatalosan is,hogy Ő a gyerek apja,mert ezek után én azt is kinézném belőle,hogy letagadja ha neki az lesz az érdeke.A nevére pedig nem engedném venni a gyerekemet,ehhez is jogod van.Azzal,hogy megteszi a nyilatkozatot,attól még nem egyértelmű,hogy a nevén legyen.Én kérném a helyedbe,hogy az én nevemre anyakönyvezzék a babát.Ha nem egyezik bele,akkor nem kell nyilatkozat,akkor automatikusan a nevedre anyakönyvezik,és utólag fogja a gyámügy tisztázni az apaságot.Legközelebb meg ismerd meg jobban azt az embert akitől gyereket vállalsz,ne legyél felelőtlen azért mert ő is az.
Sok szerencsét.
Anyám, hová süllyedt a világ, ha már azon felháborodnak a hozzászólók, hogy egy terhes nő, akit állítólag szeret az élete párja és megígérte neki, hogy baba esetén összeházasodnak, ki van akadva azon, hogy a párja mégse hajlandó hivatalosan összekötni vele az életét.
Én rögtön othagynám a pasit, mert ez nekem elegendő bizonyíték arra, mennyire vagyok fontos a szemében. Mondjuk házasság nélkül nem is szültem volna.
A válaszolóknak fogalmuk sincs arról, hogy mit érez ilyenkor egy nő...
DE hát tényle lehettek boldogok papír nélkül is. Ha ő nem akarja, akkor te miért erőlteted? Egyedül nem tudsz házasodni. Az olyan páros dolog. Szeret, veled akar élni. Ez miért nem jó?
Nem a hormonok borultak fel? Mert minket is csak kiosztassz!
Ne haragudjatok, de nagyon sok hülye hozzászóló van!Inkább annak nem kéne gyereket szülnie aki az abortuszt javasolja!
Kedves kérdező:Nem tudom pontosan mi lenne a jó megoldás, talán le kéne ülnöd egy nagyon mély és őszinte beszélgetésre a pároddal, és elmondani neki, hogy ez mennyire fontos!
Amúgy van egy film, ami eszembe jutott erről a szituról: 9 months, sajnos nem tudom magyarul adták-e, meg hogy mi a címe(9 hónap??) hugh grant játszik benne.Nézd meg ha gondolod.
12:27nek
nem azzal van a gond ha valaki házasodni akar. azzal, hogy ahoz 2 ember kell és ha az egyik valami miatt nem akarja (és nem azért mert nem vele akarja leélni az életét) akkor jön a hiszti meg a zsarolás. Ilyet csak libák csinálnak.
30 éves vagyok 3,5 éve vagyunk együtt, nem lesz esküvő mert nincs rá zsé egyenlőre. házat veszünk családot alapítunk, együtt tervezzük a jövőnket a gyűrű és a papír nélkül is. ha megkérné a kezemet természetesen igent mondanék és örülnék neki, de nem fogok ez miatt hisztizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!