Mennyire kiakasztó a feleségetek? Hogy viselitek ha rájön az 5perc?
2: Pedig ez egyszerű. Akinek ilyen százfelészakadós élete van, annak komoly szervezést igényel, hogy legyen 2 órája a műkörömre. Na most ha azt lemondják...!
Nem igaz, hogy nem érted.
Van egy alapvetően kakaskodó természete, néha provokatív. Olyan értelemben, hogy "csakazértis", dacból, makacsságból tesz meg néha dolgokat, vagy vita esetén provokatívan viselkedik.
Ez néha zavaró, de emellett képes az önkritikára, tud bocsánatot kérni, sőt, saját magát kifigurázni. Tisztában van a személyisége kevésbé kedvező vonásaival. Az elején elmondta, hogy néha hajlamos túlreagálni dolgokat és verbálisan agresszív, ilyenkor hagyjam ott és 10-15 perc múlva térjünk vissza rá, addig lenyugszik - valóban működik is.
Van egy alapvetően kakaskodó természete, néha provokatív. Olyan értelemben, hogy "csakazértis", dacból, makacsságból tesz meg néha dolgokat, vagy vita esetén provokatívan viselkedik.
Ez néha zavaró, de emellett képes az önkritikára, tud bocsánatot kérni, sőt, saját magát kifigurázni. Tisztában van a személyisége kevésbé kedvező vonásaival. Az elején elmondta, hogy néha hajlamos túlreagálni dolgokat és verbálisan agresszív, ilyenkor hagyjam ott és 10-15 perc múlva térjünk vissza rá, addig lenyugszik - valóban működik is.
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 85%-ban hasznos válaszokat ad.
mintha a völegényem sorait olvastam volna...na...én ilyen vagyok, ha rám jön az a bizonyos 5 perc :)
24l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!