Ti mit tennétek, ha a feleségetek nem akarna egyáltalán szexelni veletek? Megcsalnátok, elválnátok?
Hát, a haverjaiddal mit csinálsz vazze? Vedeltek? Mert, az is pénzbe kerül... Nem vedeltek, hanem kultúzáltan beszélgettek? Az viszont nem kerül semmibe.
Egy esti séta, egy olcsón kivitelezhető program... Szerintem a lehetőségek tára végtelen. Egy a lényeg, hogy lepődjön meg és érezze benne azt, hogy nem kötelességből van a közös program.
"Most ezért szexmegvonás?"
Hát, Neked lenne kedved önmagaddal lefekdüni, mikor a haverjaiddal éled a féléleted a kapcsolatotok rovására?
Nálam ugyan ez volt csak 10 hónapig.Nem csaltam meg!Elváltam!Azóta boldog szexelős kapcsolatban élek ahol nem kell könyörögnöm.Elég türelmes voltam és még haverozni sem nagyon haveroztam.Figyelmes voltam vele és szerettem,ő sem csalt meg,egyszerűen nem kívánt vagy engem vagy a szexet.Én elvállnék nem csalnám meg.Vagy is te tudod mennyire szereted,de én nem szenvednék
31/F
Az én párom sem vitt, vagy jött velem sehova a pénzre hivatkozva.
Bár ő nála nem játszottak a haverok sem.
Nálunk is megcsappant akkor a szex, de nem direkt megvonásból, egyszerűen nem kívántam.
Most megértette hogy bőven elég ha sétálunk vagy túrázunk egyet, azóta nincs köztünk probléma.
Kicsit lehetnél kreatívabb.
Az hogy a haverokkal is találkozol természetes.
Azért nyűgösködik mert úgy érzi az is a kapcsolatotok rovására megy.
ma 22:28 vagyok
Annyit még azért hozzá tennék hogy én nayon sokat kedveskedtem neki és igazából soha nem hanyagoltam el.Aztán egyszer csak azt vettem észre hogy nem akar szexelni.Nem értettem mi a gond,pedig mentünk mindig valahova és elég jó ki életünk volt.Volt hogy heti 22-szer vacsora,2 hetente virág csokór,koncertre járás,barátokkal összejönni,kirándűlni stb stb.Nem unatkoztunk és nem volt unalmas kapcsolat és foglalkoztam is vele és szerettem is.Aztán rájöttem hoogy valójában ő nem szeret már ngem úgy igazán,okot nem adtam rá,így arra jutottam hogy megúnt engem.Így más választás nem volt mint hátra arc...mert sehogy nem tudtam rá hatni sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!