Ti mit tennétek, ha a feleségetek nem akarna egyáltalán szexelni veletek? Megcsalnátok, elválnátok?
Írtad,hogy inkább férfiak válaszára vagy kíváncsi,mert a nők csak téged hibáztatnak. Nos,én nő vagyok és nem hibáztatni akarlak,csak a tapasztalatomat mondom el és szerintem azért 1-2 női szemszög is segít,mert így érted meg a barátnődet.
Az én kapcsolatomban is ezek voltak a problémák: magányosnak,elhanyagoltnak éreztem magam,soha nem volt közös program,viszont a haverokra valahogy mindig jutott ideje/pénze. Sokszor kértem,csináljunk közös programokat és az én párom is arra hivatkozva utasított vissza,hogy de nincs pénz. Pedig egyébként annyi mindent lehet csinálni kevés vagy éppen semmi pénzből! Így én se annyira kívántam őt,mármint nem a programok hiánya miatt,hanem hogy egyáltalán nem erőltette meg magát,hogy ne laposodjon el a kapcsolatunk,bár nálunk jóval kevesebb volt a szexmentes idő. Pont azért,mert elkényelmesedett,ellustult és nehezére esett bármi közös programot is kitalálni. Mert azért az se mindegy,hogy valamit ő vagy te javasolsz! Nem tudom érted-e. A virág meg,bármennyire is abszurdum,nagyjából minden nőnél "serkentőleg" hat:) Igaz,használhatatlan és nem tudom se megenni,se elolvasni,de valahogy annyira romantikus. Én pl a kapcsolatunk elején sokszor kaptam úgy virágot,hogy csak úgy sutyiba letört nekem a kertjükben egy szál rózsát és nagyon jól esett:) Jó,nyilván nem csak ettől fog megjönni a barátnőd kedve a szexhez,meg úgy általában,hanem éreztesd vele,hogy odafigyelsz rá,hogy fontos neked,hogy jólérezze magát veled,hogy foglalkozol a kapcsolatotokkal. Persze az is megeshet,hogy már nem szeret téged annyira,de ezen is lehet javítani egy kis odafigyeléssel. Már ha annyira szereted még.
Csak kifogásokat keresel, nem megoldást.
A feleségeddel nem tudsz programot csinálni, mert nincs pénzed, de a haverokkal el tudsz menni. Ha isztok, van pénzed. Ha nem isztok, csak ültök és dumáltok, akkor van időd, amit a feleségeddel is tölthetnél, sétálni, beszélgetni, filmet nézni (otthon), megmasszírozni, kirándulni lehet ingyen is.
A haverjaid jobban érdekelnek mint a feleséged. Esetleg szexelj velük.
Szerintem a feleséged nem bosszúból nem szexel veled, egyszerűen rád néz és nem egy férfit lát, akire rá akarja vetni magát, mert olyan szerető, törődő és férfias, hogy nem bír neki ellenállni, hanem egy pasit, aki a haverjaival lóg és tojik a fejére.
Min vagy meglepődve?
A lehetosegek:
1. Qrvazol. Ez ugye kilove, mert nincs penzed.
2. Elvalsz, keresel olyat akivel ugyanakkora az etvagyotok.
3. Elkezdesz teperni, amivel legitimalod a zsarolasat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!