Ti mit tennétek, ha a feleségetek nem akarna egyáltalán szexelni veletek? Megcsalnátok, elválnátok?
Oleld meg jo szorosan amikor nem szamit ra. Puszild meg a kezet, szagolj a hajaba. Setaljatok, beszelgessetek tobbet. Esetleg vidd moziba vagy lepd meg egy viraggal. Csinald ezt egy hetig utana probalkozz. Ird majd meg h sikerult-e.
Egyebkent tuti hianyolja ezeket. Nem erzi h szeretned az a baj. Mutasd fele h meg mindig szereted!
ma 22:39
Nyílván elírás amit javítani is akartam véletlenül 2-szer nyomtam le,de ha kicsit utánna számolsz akkor egy héten max csak 7 vacsora jöhet ki,kivéve ha nem 3-szor eszünk egymás után:DDD
szóval heti 2 VACSORA akart lenni:D
Kérdező!
Én vagyok az első hozzászóló!
írtad, hogy inkább férfiak válaszát kérnéd.
Én hímnemű vagyok!
ma 22:42
Soha nem vettél neki?Nekem ez mindent elárul bocsi.Itt te vagy szerintem a hunyó!Szerintem hanyagolod szegényt.Az nem elég hogy segítesz a háztartásba.Néha el kell vinned valahova,vacsorázni,moziba,sétálni,kirándulni,vagy egy virág csokór.Ezek nem nagy pénzek,de ha 2 hetnte egysze rmeg csinálod ahhoz nem kell nagy pénz.Ennyit megérdemel minden nő!Ne vicceljél már...egy ku.rva fagyira vagy kávéra nem hívod meg?Bocsi így már más a sztori mint az enyém...akkor szedd össze magad mert a nőket mozgatni kell nem befogni őket robotnak!Csodálkozól hogy nem szexel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!