Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek, ha a felesége...

Ti mit tennétek, ha a feleségetek nem akarna egyáltalán szexelni veletek? Megcsalnátok, elválnátok?

Figyelt kérdés
Mi nem szexeltünk 7 hónapja, egyszerűen mindig elutasít, pedig biztos vagyok benne, hogy nincsen senkije. És mindig azt mondja, hogy egyedül érzi magát mellettem, és szerinte nem törődök vele. Az igaz, hogy hetente kétszer háromszor a haverokkal vagyok délutánonként. És amit még nehezményez, hogy szerinte sosem csinálunk közös programokat együtt, és mindig csak a haverjaimmal vagyok. De nincs sok pénzünk, hogy elvigyem étterembe vagy ide-oda. Most ezért szexmegvonás?
2013. febr. 15. 22:19
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Az tény, hogy sosem megyünk együtt sehova, de mint mondtam, pénzhiány. Viszont elmegyek vele bevásárolni minden hétvégén, pedig utálom.
2013. febr. 15. 22:38
 12/39 anonim ***** válasza:
94%

Oleld meg jo szorosan amikor nem szamit ra. Puszild meg a kezet, szagolj a hajaba. Setaljatok, beszelgessetek tobbet. Esetleg vidd moziba vagy lepd meg egy viraggal. Csinald ezt egy hetig utana probalkozz. Ird majd meg h sikerult-e.

Egyebkent tuti hianyolja ezeket. Nem erzi h szeretned az a baj. Mutasd fele h meg mindig szereted!

2013. febr. 15. 22:39
 13/39 anonim ***** válasza:
86%
Heti 22 vacsorát az én torkomon sem tolna le senki. Már megmozdulni sem tudott az asszony, nem, hogy még szexelni. :)
2013. febr. 15. 22:39
 14/39 A kérdező kommentje:
Hmmm nem is rossz ötlet, még sosem vettem neki virágot.
2013. febr. 15. 22:42
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

ma 22:39

Nyílván elírás amit javítani is akartam véletlenül 2-szer nyomtam le,de ha kicsit utánna számolsz akkor egy héten max csak 7 vacsora jöhet ki,kivéve ha nem 3-szor eszünk egymás után:DDD

szóval heti 2 VACSORA akart lenni:D

2013. febr. 15. 22:43
 16/39 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Én vagyok az első hozzászóló!

írtad, hogy inkább férfiak válaszát kérnéd.

Én hímnemű vagyok!

2013. febr. 15. 22:46
 17/39 anonim ***** válasza:
84%
Még sosem vettél neki virágot??? Mióta vagytok együtt????
2013. febr. 15. 22:49
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
22:43! Francba, pedig azt hittem, segítek megfejteni, mi volt a hiba! Na jó, nem, de épp ezért rajzoltam mosolygós fejecskét! :)
2013. febr. 15. 22:50
 19/39 A kérdező kommentje:
5 éve. Miért olyan nagy baj az, hogy nem vettem sosem virágot? Mással természetesen megleptem, vagy ha valamilyen alkalom volt/van mindig kap valamit.
2013. febr. 15. 22:52
 20/39 anonim ***** válasza:
89%

ma 22:42

Soha nem vettél neki?Nekem ez mindent elárul bocsi.Itt te vagy szerintem a hunyó!Szerintem hanyagolod szegényt.Az nem elég hogy segítesz a háztartásba.Néha el kell vinned valahova,vacsorázni,moziba,sétálni,kirándulni,vagy egy virág csokór.Ezek nem nagy pénzek,de ha 2 hetnte egysze rmeg csinálod ahhoz nem kell nagy pénz.Ennyit megérdemel minden nő!Ne vicceljél már...egy ku.rva fagyira vagy kávéra nem hívod meg?Bocsi így már más a sztori mint az enyém...akkor szedd össze magad mert a nőket mozgatni kell nem befogni őket robotnak!Csodálkozól hogy nem szexel?

2013. febr. 15. 22:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!