Ti mit tennétek, ha a feleségetek nem akarna egyáltalán szexelni veletek? Megcsalnátok, elválnátok?
Mi sokat vagyunk csorok ilyenkor otthon kioltozunk zene otthoni gyertyas vacsora tanc A gyerekek fenn alszanak.Aztan a foldon takaro a nappaliban es jo masszazs.
Programok is akadnak ingyen pl az egyhaz szervezte koncertek olvasasok stb. Vagy egy kave a varosban es vasarlas hellyett nezegetes .mindig lesem az olcso jegyeket akciokat.
Az esti szex a reggeli puszi kave kezdodik a simogatasok nappal es az egymasra valo figyelem.
Akarat kerdese a dolog A kulcs a te kezedben van.Ha akarod szuper lesz a szex csak ugye tenni kell erte egesz nap.
"egyedül érzi magát mellettem"
"szerinte sosem csinálunk közös programokat együtt"
"igaz, hogy hetente kétszer háromszor a haverokkal vagyok"
"nincs sok pénzünk, hogy elvigyem étterembe vagy ide-oda"
Nos! Ezeket tekintve,szerintem nem a párod a hibás! És én inkább meghúznám magam,minthogy a megcsaláson meg a váláson gondolkodjak,bár hát ugye ezek a legegyszerűbb megoldások. Lehet,hogy esetleg azt a heti 2-3 napot a pároddal kéne töltened, a haverokkal meg kevesebbet,mert végülis a feleséged fontosabb kéne,hogy legyen!
A másik,hogy ha a haverokkal van pénz ide-oda menni,mert gondolom,nem ültök a kanapén és az élet nagy dolgairól beszélgettek,plusz azt is gondolom,hogy pár sör is lecsúszik,nos,akkor legyen arra is pénzed,hogy a feleséged elvidd ide-oda! Hiszen ő a párod,a társad, a FELESÉGED!
Ezek fényében,amiket leírtál a feleséged helyében én kivágnálak,mint macskát,ha nem változtatnál a dolgokon!
És lehet lepontozni!
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!